Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nurkowanie

ewuś!,to wcale się tobie nie dziwię,masz uraz na psychice !.To teraz to w sobie trzeba przezwyciężyć!,pod ścisłym okiem ratownika.I to bardzo powoli,
stopniowo niwelować,wszelkie lęki.Jak się nauczysz pływać,to woda nie będzie tobie straszna,co tobie serdecznie życzę!,a zobaczysz,że pokochasz wodę i stanie się ona twoim przyjacielem.Pozdrawiam pa!.
Odpowiedz

Nie wiem?,jak u was,ale u mnie jest ukrop nie miłosierny!.Teraz jest lato ,boję się,że latem będzie jesień?.
Odpowiedz

https://www.facebook.com/krokpokrokuhsa/?fref=ts
[post jeden pod drugim jednego Użytkownika, łączą się jeśli nie upłynie 10 minut]
Odpowiedz

Chodź tu pogadać o pogodzie: http://kordialne.cba.pl/showthread.php?t...#pid102190

Bo ten temat jest w dziale sportowym związanym z nurkowaniem. ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(28-05-2018, 22:28 )ewus napisał(a):  Dawno dawno temu, bardzo mało inteligentny człowiek wytargał mnie na dmuchanej orce jakieś 5m od brzegu stawu. Pech chciał, że ta orka się przewróciła. Nie zdążyłam nawet oddechu złapać. Wiem tyle, że stałam prosto a woda była o wiele wyżej, w panice biegłam po dnie. Całe szczęście, że było to w kierunku brzegu a nie wgłąb. Udało mi się wydostać na brzeg ale mało pamiętam z całej akcji, skąd taki odruch żeby biec ale myślę, że mogło być ze mną kiepsko bo reszta towarzystwa miała mega ubaw (:/) a jak padłam na brzeg to urządzili sobie nade mną śmieszki. Nigdy więcej nie weszłam do wody wyższej jak do kolan. I przy tym mam już wrażenie, że się duszę

Tato miał podobnie. Wrzucili go w jakiś muł i czekali aż wypłynie. Nie wypłynął. Nigdy nie nauczył się pływać.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Chryste Panie!,tak się kończą,właśnie takie głupie zabawy!.Nie dziwię się tobie!,masz uraz psychiczny,do końca życia!.
Odpowiedz

Ludzie bez rozumu. Jak można ryzykować czyjeś życie? Idioci!!!

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

karbon!,uważam,że powinni odpowiadać za morderstwo!
Odpowiedz

(03-06-2018, 20:32 )ventilo napisał(a):  karbon!,uważam,że powinni odpowiadać za morderstwo!

Dokładnie tak!!!
W jednym przypadku za morderstwo a w drugim za usiłowanie morderstwa.
I dodatkowa kara za głupotę.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Ale co to teraz pomoże,człowiekowi życia nie zwrócą,ale surowa kara musi być!.Przestroga dla innych,żeby się zastanowili,co robią.Taka głupia zabawa,
może skończyć się tragedią.!
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości