Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 21 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Einstein i Oppenheimer o Kosmitach
Thumbs Down 

(08-09-2023, 12:46 )hogan napisał(a):  
(07-09-2023, 18:35 )Traf napisał(a):  Przecież znajdując kosmitów SETI w końcu mogłoby pokazać, że był sens ładowania w ten projekt ogromnych pieniędzy...
Oni naprawdę chcą taki sygnał od kosmitów odebrać, a jednak jak do tej pory, nie odebrali...
Najlepsze jest to, że ci co niby kosmitów widzieli, to nigdy nie potrafili tego kontaktu utrwalić na fotografii, która nie pozostawiłaby cienia wątpliwości.
Wszystkie fotki z UFO są albo nieostre albo mają inne wady...
Słowo 'naprawdę', dawno straciło znaczenie. To mi nic nie mówi i w żaden sposób nie udowadnia, że nie ma innych, pozaziemskich
cywilizacji.
Oczekujesz nieskazitelnej fotki, zrobionej z odrzutowca przy prędkości 1000km/h lub zdjęć z ukrytych pomieszczeń... aha izyem

uii napisał(a):A czytalas to co wkleiłaś ???  Tam piszą o działaniach bojowych przeciw obcym [Obrazek: usmiech.gif]
Stare strachy na lachy

Widziałaś ufo... [Obrazek: usmiech.gif]
No nic, jak spotkasz kosmitów to im powiedz , że uii zaprasza na wódkę.
A puki sie nie zjawią kulturalnie i po lufie jak przystoi nie wypiją , 
to mam ich głęboko w życi.

Nie, nie czytałam, tylko siedzę w temacie po uszy ubauba5
Też kiedyś tak sobie żartowałam lecz za dużo jest ludzi, wiarygodnych świadków, żołnierzy, kosmonautów, którym próbowano
gęby zamknąć a niektórzy zginęli w niewyjaśnionych okolicznościach, bo za dużo mówili.
To co teraz robisz, to jest cynizm.
Są dowody, są świadkowie i brak poparcia na to, że nie istnieją.
W dupie to raczej oni będą mieli Ciebie, niestety.
Będę jeszcze bardziej cyniczny  :-P
 Widzenie ufo, ufoludków, bycie 'wiarygodnym' świadkiem, pisanie o NOLach .... jakoś dziwnie się wszystkim opłaca. Jak nie w dolarach, to w sukcesie, w modnym sporcie '''PARCIE NA SZKŁO'''

Ale nawet powiedzmy, że są tu. 
I co?
Zachowują się jakby ich nie było. 
To niech se są, czym się podniecać? fizja3

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

@uii dobrze to określił- skoro nawet by byli, a na nic nie wpływają, to tak samo jakby ich nie było...
@hogan zadam ci bardzo proste pytanie- jak UFOludki zdołaliby pokonać barierę prędkości światła, żeby do nas dotrzeć w rozsądnym czasie?
Odpowiedz

(08-09-2023, 13:56 )uii napisał(a):   Widzenie ufo, ufoludków, bycie 'wiarygodnym' świadkiem, pisanie o NOLach .... jakoś dziwnie się wszystkim opłaca. Jak nie w dolarach, to w sukcesie, w modnym sporcie '''PARCIE NA SZKŁO'''

Ale nawet powiedzmy, że są tu. 
I co?
Zachowują się jakby ich nie było. 
To niech se są, czym się podniecać? fizja3
To w czym mi się opłaca, wyjaśnij.

I skąd ta pewność, że zachowują się, jak by ich nie było?
No nie możesz niczym tego udowodnić.

Traf napisał(a):@hogan zadam ci bardzo proste pytanie- jak UFOludki zdołaliby pokonać barierę prędkości światła, żeby do nas dotrzeć w rozsądnym czasie?

To ja zadam Ci prostsze pytanie.
Jak człowiek spojrzałby na najzwyklejszy samolot z 200 lat temu albo z 1000 lat wstecz?

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

@hogan w czym mi się opłaca, wyjaśnij.

Cóż  :-P ufo to troche taki zastępnik religi. Nie lubisz Kk,
a wiekszość ludzi potrzebuje jakiejś, trancendencji i te pustke po Kk , czesto wypełnia ufo, teorie spiskowe, 'tajemnice wschodu' i'cing i inne bzdety.

Prowadzisz forum, potrzebujesz nośnych tematów , a na nolu zawsze idzie pojeździć, ludzie mają głęboko wydumane teorie.... niektórzy mają cykora , ze ich obcy porwie i wydupczy. I jest zabawa.
:-P

Najpierw ty mi udowodmij , że nie ma krasnali,  to ja sie zajme ufoludkami ubawa

Odpowiedz

W niczym nie masz racji, nie w moim przypadku.

Nic nie muszę Ci udowadniać, bo dowody na potwierdzenie istnienia obcych cywilizacji, jest cała masa.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(08-09-2023, 22:32 )hogan napisał(a):  W niczym nie masz racji, nie w moim przypadku.

Nic nie muszę Ci udowadniać, bo dowody na potwierdzenie istnienia obcych cywilizacji, jest cała masa.
Na krasnle też, masa. Literatura ... I podpijają mi kawe, jak tylko wyjdę. Było pół, wracam i ledwie łyczek.

Odpowiedz

(08-09-2023, 21:33 )hogan napisał(a):  Jak człowiek spojrzałby na najzwyklejszy samolot z 200 lat temu albo z 1000 lat wstecz?

Jeden taki by spojrzał i zrobił jeszcze lepszy ;P

https://ciekawe.org/2016/11/11/wynalazki...-da-vinci/

Chińczycy też nie byliby jakoś zbytnio zdziwieni samolotem, bo sami wynaleźli latawce ;P

https://www.dilego.pl/blog/czy-wiecie-sk...awce-B482/
Odpowiedz

(10-09-2023, 13:37 )Traf napisał(a):  
(08-09-2023, 21:33 )hogan napisał(a):  Jak człowiek spojrzałby na najzwyklejszy samolot z 200 lat temu albo z 1000 lat wstecz?

Jeden taki by spojrzał i zrobił jeszcze lepszy ;P

https://ciekawe.org/2016/11/11/wynalazki...-da-vinci/

Chińczycy też nie byliby jakoś zbytnio zdziwieni samolotem, bo sami wynaleźli latawce ;P

https://www.dilego.pl/blog/czy-wiecie-sk...awce-B482/
Ojtam . To ja sie przyznam . Obcy nie muszą latać , są tu od dawna.
Ja jestem 'obcy' . Film o przybyszu z ki-PAX  BYŁ O MNIE.
Tu u was jest dobre żarcie, no i jeszcze parr innych drobiazgów. 

Te spodki, nole, incydenty, to jak sie nowi na ziemi dorwą do piwa i reszty uźywek .
Rozrabiają, czasem niewybredne kawały im w głowie, ale spoko u nas, brak plemników 

Większe dopusty panienkom nie groźą. ubawa

Odpowiedz

No tak, ja też jestem obcy dla was, a wy dla mnie 👽
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości