Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hyundai e-Corner

Zastanawia mnie, dlaczego od zawsze nie montują takich kół we wszystkich autach. Przecież to jak zbawienie w zatłoczonych miastach!

Kąt skrętu każdego z kół wynosi 90 stopni, co znakomicie ułatwia wszelkie manewry na parkingu.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(21-08-2023, 12:17 )hogan napisał(a):  Zastanawia mnie, dlaczego od zawsze nie montują takich kół we wszystkich autach. Przecież to jak zbawienie w zatłoczonych miastach!

Kąt skrętu każdego z kół wynosi 90 stopni, co znakomicie ułatwia wszelkie manewry na parkingu.

moim zdaniem powód prosty.

Kolejna część, która może się popsuć.. Już widzę błąd komputera przy predkości 170 km/h...
Samochody są coraz gorsze, przez przejmowanie panowania nad torem jazdy przez komputer.
A kierowcy coraz gorsi, bo po co potrafić wyjść z poślizgu. czy hamować pulsacyjnie..

tęsknię za moim fiatem 125p 1300..
Sama radość
Odpowiedz

Wczoraj wróciłam prawie w nocy z Gdańska i co! I to, że nie miałam gdzie zaparkować. Widziałam dwa miejsca ale
właśnie takie, że tylko powyższe auto dałoby radę zaparkować. A więc rada, nie rada, kilometr dalej zaparkowałam.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(21-08-2023, 18:11 )hogan napisał(a):  Wczoraj wróciłam prawie w nocy z Gdańska i co! I to, że nie miałam gdzie zaparkować. Widziałam dwa miejsca ale
właśnie takie, że tylko powyższe auto dałoby radę zaparkować. A więc rada, nie rada, kilometr dalej zaparkowałam.
u mnie mamy zasade , że kazdy ma swoje miejsce i jest spokój, chyba że ktos nowy przyjedzie
Odpowiedz

U mnie też tak jest ale jedna taka, zawsze przyjeżdża tylko na weekend i upatrzyła sobie moje miejsce.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(21-08-2023, 21:22 )hogan napisał(a):  U  mnie też tak jest ale jedna taka, zawsze przyjeżdża tylko na weekend i upatrzyła sobie moje miejsce.
to jej powiedz ze jak jest w gosciach to moze zaparkować na płatnym
Odpowiedz

U nas nie ma płatnego.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości