Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jest nadzieja

No dobrze gada ale niepotrzebnie w Sejmie, bo wiadomo że tam nie dopuszczą tego do publiki i rację, są
jakby neutralni i tak powinno być o ile innym nie pozwolą tak mówić, bo wtedy już nie będą neutralni.
Konfederacji nie trawię przez Korwin Mikkego, za to jak z psem postąpił. Uraz pozostał na zawsze.
Wiem, że tam pozmieniali szyki i nazwy ale mimo to, on nadal tam jest.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(01-03-2022, 7:49 )hogan napisał(a):  Teraz wpuszczają Ukraińców, może niejeden z covidem, bo badań na granicy im nie robią.
Od początku byłam do wirusa sceptyczna i nadal uważam, że to ściema.
Nie wyszło z covidem, to teraz w inny sposób straszą. Dziś jednak jest jedna istotna różnica, która
zadziała na niekorzyść tych co wymyślają spekulacje a tą różnicą jest internet.
Ma im pomagać ale pomaga też zwykłym cywilom, którzy o wiele szybciej rozumieją, że to wszystko
na potrzeby rządzących się dzieje.
No proszę, jakie trafne spostrzeżenia miały miejsce .. ubawa2
Odpowiedz

Co w tym dziwnego? Zawsze tak uważałam, no nie tak do końca ale tak. No bo uważam, że covid sam w sobie to
ściema a zagrożeniem są szczepionki ale covid rzecz jasna istnieje lecz nie robi takich spustoszeń, jak to na
całym Świecie przedstawiono.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

https://300gospodarka.pl/news/who-koniec...i-covid-19

fizja2
Odpowiedz

(12-01-2021, 2:56 )Siwy napisał(a):  Trzeba sie zaszczepić i mieć w nosie
Tak jak mnóstwo innych chorób, chociażby gruźlice, polio.
A nawet nie zliczę ile tego było i sie zbyło. Ciekawe jakby wtedy byli antyszczepionkowcy, ilu by nas tu na forum pisało?
Żeby choć 70% społeczeństwa, to już normalność by wróciła.
Nie pisze tu by namawiac, bo z tego co slysze od wielu, to po prostu na razie moce przerobowe sa male

Na covida-19 nie ma szczepionek i nie było.
To, co nazwano szczepionkami, to różne niesprawdzone preparaty, które, aby na miano szczepionki zasłużyć- powinny przejść przed testy.
To się teraz tak ładnie nazywa : BADANIA  KLINICZNE i były przeprowadzane na ludziach.
Mało tego. W wielu krajach wycofano je jako szkodliwe a Polska chętnie je skupowała. I to nie wszystko.
Chciano szczepić pod przymusem.  Szwagierka się zaszczepiła jakąś moderną  a dzisiaj już jej nie ma.
Ja się nie szczepiłam i jak na swój wiek- jestem zadziwiająco zdrowa.
 Wystarczy dbać o higienę, myć owoce i unikać skupisk ludzkich, oraz nie rozmawiać twarz w twarz.

Zresztą, co ja tam wiem...

Niektórzy aby żyć- muszą narodzić się po raz drugi...
Odpowiedz

(06-05-2023, 19:34 )bonaparte napisał(a):  https://300gospodarka.pl/news/who-koniec...i-covid-19

fizja2
Czytałam już o tym i napiszę jedno, wreszcie izyem

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości