Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Poker

e tam, chodź grać ze mną ubawa2

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

(19-06-2017, 19:37 )bonaparte napisał(a):  W sierpniu myślę iść do kasyna, a teraz dowiaduje się, że mnie tam nie wpuszczą.  Może to i lepiej. oczko

Dlaczego niby, mieliby Ciebie nie wpuścić? Jak nie masz gajerka, to wypożyczysz u nich na miejscu. ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Wypożyczę garnitur i go przegram w kasynie oczko
Odpowiedz

By Ciebie nie wypuścili   :ubawa: 

Być może, w niektórych kasynach nie ma takich zasad, nie wiem ale tam gdzie ja bywałam, to miałam
zawsze jakąś suknię wieczorwą nałożoną. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Informacja z mBanku o hazardzie:

Ustawa o grach hazardowych - obowiązki mBanku

Od 1 lipca 2017 r. zaczęła obowiązywać zmiana w ustawie o grach hazardowych. Oznacza to, że banki będą miały nowe obowiązki odnośnie działań zapobiegających uczestnictwu w nielegalnych grach hazardowych.

Według obowiązującego prawa, uczestnictwo w grach hazardowych przez internet jest zakazane, chyba że grę organizuje podmiot mający na to zezwolenie władz.
Pełen wykaz zmian oraz podmiotów mogących organizować gry hazardowe można znaleźć na stronie Ministerstwa Finansów.

Po zmianach wykorzystywanie kart płatniczych lub innych usług płatniczych jak np. przelewów elektronicznych w związku z nielegalną grą hazardową jest niedozwolone,
a bank ma obowiązek odmówić udostępnienia takiej usługi płatniczej.
Wyjątkiem są gry, w których z godnie z prawem można uczestniczyć (czyli gry
u zarejestrowanych podmiotów).

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Jak pisałem w innym temacie to mnie wypuścili do kasyna. Polazilem po nim bo było mega duże ponoć największe w Portugalia. Od cholery było gier roznych,jak będę miał dostęp do kompa to wkleję zdjęcia.
Na jakims jednorękim bandycei grałem i to bandyta naprawdę bo przegrałem 5 euro.
Odpowiedz

Ale to w Portugalii, nie w Polsce, tam to i broń możesz legalnie kupić, bez pozwolenia na broń. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Boni dobrze że się nie dałeś wciągnąć na więcej.
Kasyna są stworzone po to żeby na siebie zarabiały. To nie są fundacje dobroczynne żeby rozdawać kasę.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości