Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Informacja z mBanku o hazardzie:
Ustawa o grach hazardowych - obowiązki mBanku
Od 1 lipca 2017 r. zaczęła obowiązywać zmiana w ustawie o grach hazardowych. Oznacza to, że banki będą miały nowe obowiązki odnośnie działań zapobiegających uczestnictwu w nielegalnych grach hazardowych.
Według obowiązującego prawa, uczestnictwo w grach hazardowych przez internet jest zakazane, chyba że grę organizuje podmiot mający na to zezwolenie władz.
Pełen wykaz zmian oraz podmiotów mogących organizować gry hazardowe można znaleźć na stronie Ministerstwa Finansów.
Po zmianach wykorzystywanie kart płatniczych lub innych usług płatniczych jak np. przelewów elektronicznych w związku z nielegalną grą hazardową jest niedozwolone,
a bank ma obowiązek odmówić udostępnienia takiej usługi płatniczej.
Wyjątkiem są gry, w których z godnie z prawem można uczestniczyć (czyli gry
u zarejestrowanych podmiotów).
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Jak pisałem w innym temacie to mnie wypuścili do kasyna. Polazilem po nim bo było mega duże ponoć największe w Portugalia. Od cholery było gier roznych,jak będę miał dostęp do kompa to wkleję zdjęcia.
Na jakims jednorękim bandycei grałem i to bandyta naprawdę bo przegrałem 5 euro.
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Boni dobrze że się nie dałeś wciągnąć na więcej.
Kasyna są stworzone po to żeby na siebie zarabiały. To nie są fundacje dobroczynne żeby rozdawać kasę.