Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 22 głosów - średnia: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Egzotyczne rośliny kwitnące do uprawy w doniczkach

Załóż kiedy temat o swoich kwiatach, byłoby fajnie popatrzeć ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Chętnie zobaczę, dowiem się czegoś więcej bo mam zamiar wbrew woli żony ożywić mieszkanie roślinami a nie tylko sztuczne materiały i brak słońca.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Jak naucze sie wklejać zdjęcia   ,  to  pokaże  moje  storczyki   i  orchidarium   slecausuuski
[post jeden pod drugim jednego Użytkownika, łączą się jeśli nie upłynie 10 minut]
(02-02-2018, 22:23 )Zuzanna napisał(a):  Jak naucze sie wklejać zdjęcia   ,  to  pokaże  moje  storczyki   i  orchidarium   slecausuuski

Jak  już  pisałam  rośliny  , kwiaty   to  mój  ulubiony  temat  ,   powoli  sie  rozwinę  tutaj    kwiaatttt4 ch6s2
Odpowiedz

[Obrazek: file0002060958038.jpg]

Opuncja
Odpowiedz

Bonaparte, czy to kwiat kwitnący i do doniczek?

Zuzanno, napisałam Ci gdzie żebyś szukała pomocy w temacie, który wczoraj założyłaś ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(03-02-2018, 12:59 )hogan napisał(a):  Bonaparte, czy to kwiat kwitnący i do doniczek?

Zuzanno, napisałam Ci gdzie żebyś szukała pomocy w temacie, który wczoraj założyłaś ubawa

Już  założyłam temat  i można oglądać ,   na  próbę  wkleiłam  kilka zdjęć  ,  będzie więcej  ch6s
Odpowiedz

Tak do doniczek. Kwitnie zapewne też. Kaktus to jedna roślina jaką mógłbym mieć, myślałem właśnie kupić sobie coś takiego, ale poczytałem ze przy tym też trochę roboty.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości