Liczba postów: 2,206
Liczba wątków: 21
Reputacja:
81
Kiedyś nie było problemu kupienia zwykłej metalowej maszynki do golenia na zeletki , dzisiaj sa plastikowe które nie lezą w ręce , mam stara maszynkę już 30-sto letnia która zdaje egzamin , miałem elektryczna ale nie odpowiadała mi i się jej pozbyłem, używałem dawniej także brzytwy , ale po przeprowadzce sie gdzieś zapodziała , a dzisiaj dobra brzytwę chyba ciężko kupić .
Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Liczba postów: 3,958
Liczba wątków: 12
Reputacja:
221
Na początku była elektryczna ruska mikma. Teraz zwykła jednorazówka. Starcza zwykle nieco ponad miesiąc przy codziennym goleniu.
<czapja>Miłego dnia... <hi>
Liczba postów: 1,418
Liczba wątków: 50
Reputacja:
269
Takie żyletkowe mam też ale w dzisiejszych czasach życie jest szybsze to i szybciej się trzeba golić a to by było niebezpieczne z tą starodawną.
Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Liczba postów: 374
Liczba wątków: 1
Reputacja:
110
Regulowany Merkur Solingen na zyletki
Liczba postów: 15,292
Liczba wątków: 150
Reputacja:
439
Lutkampą opalam zarost. Wszedzie. Nawet na plecach. Ostatnio po straz zadzwonili to plecy mam nuedovolone. Ale zawieźli mnie do jakiegoś zakladu bez klamek, to pewnie fryzjer męski. Niewiem czemu taki kaftan z dkugilmi rękawami mi założyli. Byly długie to zawiązali że nie moge pisać na telu. Poprosiłem piekegniarza to za mnie pisze. Może do wiosny wyjdę 🤣😂
1
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
No ja dostałem na urodziny maszynkę do golenia, i jest to wygodne ale czasem zapomnę się ogolić i chodzę nieogolony.
Pleców nie golę.
1