Ocena wątku:
  • 21 głosów - średnia: 2.81
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Posłowie Kamiński i Wąsik w więzieniu

(18-01-2024, 22:30 )uii napisał(a):  Tylko NIEUDOLNOŚĆ , głupote, brak własnej wizji, koncepcji.

Rudy ma wielkie zdolności interpersonalne, umie rozmawiać, godzić,
formować koterie,poparcie itp. To taki większy szczur korpo.

Potrafi się dostać na szczyt , ale nie umie rządzić . Samodzielnie Rządzić.
Musi mieć instrukcje .
To co robi teraz , jest Tragicznie nieudolne. 
Bo nie ma dokładnych instrukcji, a nie ma , żeby się UE mogła odciąć, jak przegnie, albo mu nie wyjdzie.
I tu akurat się zgadzamy. Za pare lat wróci do PE po nagrodę za wykonane zadanie. Jakie? Każdy widzi, nie każdy kuma jakie.
(19-01-2024, 0:25 )uii napisał(a):  No ale kolega zdajsie uważa , że 'silnej sitwie' nie należy sie przeciwstawiać.
Nie. Wręcz odwrotnie. Kolega uwaza że w instytucjach państwowych żadnych symboli religijnych ni obrządków byc nie powinno.
To że napisal
(18-01-2024, 19:21 )Izydor hrabia Psinka napisał(a):  a tym ostatnim nadepnął na odcisk zbyt silnej sitwie. Nie przekalkulował kosztów i sprawa się rypła.
świadczy tylko o tym że nadepnąl i nie przekalkulowal. Kolega uważa też, że każdej sitwie gnieżdżącej się w instytucjach państwowych należy się przeciwstawiać, dlatego tewż swoimi konsekwentnymi dzialaniami doprowadził do zwoolnienia chciwego i niekompetentnego urzędasa
Odpowiedz

(19-01-2024, 0:55 )hogan napisał(a):  Tym samym, kolejna kompromitacja PiSu, pokazali jak traktują innych, jak słuchają i jak ich Sejm interesuje.
Wybacz, ale ja widze że nie tylko PiS brakiuje tego zainteresowania. Tam nikogo nie ma, ni plemienia Jarka, ni Donka , a nawet Krzyśkowo/ Slawkowego.
Odpowiedz

Sam przemawiający, twierdzi inaczej, że wyszli wszyscy z PiSu.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(19-01-2024, 12:19 )hogan napisał(a):  Sam przemawiający, twierdzi inaczej, że wyszli wszyscy z PiSu.
Jak widać na zdjęciu sala jest kompletnie pusta. Być może przemawiający mówi prawde. Wyszli wszyscy z PiS, bo tylko oni na tej sali byli.
Odpowiedz

(19-01-2024, 12:19 )hogan napisał(a):  Sam przemawiający, twierdzi inaczej, że wyszli wszyscy z PiSu.
Pisowcy wyszli ostatni.  ubawa  jest gdzieś inne zdięcie , gdzie widać.

Ale szukac mi sie niechce , to niezbyt wazn e ubawa

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Nie wiem, nie było mnie tam i opieram się na tym o czym wyczytałam.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(19-01-2024, 11:46 )Izydor hrabia Psinka napisał(a):  
(18-01-2024, 22:30 )uii napisał(a):  Ale 'przymusowe karmienie , to nie dożylna kroplówka , to tak 'w podobie' jak sie gąski tuczy, rura.
Kroplówka byłaby  ok.
w taki sposób siepacze PiS potraktowali Stonoge( co on sam opisuje w liście /odpowiedzi skierowanym do syna pana Mariuszka, po tym jak sam się żalil na brutalność wobec jego ojca) Więc chyba nie chcesz żeby byli równi i równiejsi. Ale powiem ci że Kamińskiego nie będą tuczyc jak gęś. Gdyby to się w ten sposób odbylo to jego koledzy podniesli by larum na całą Europe. Ostatnio lubią się skarżyć, podobnie jak ich poprzednicy którym mieli to za złe.
To dowód na to że punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Oraz na to co od dawna powtarzam, że jedno i drugie plemie jest siebie warte
Ano zależy ubawa

ad karmienia.  Kroplówka (glukoza plus witaminki, sole) to zamało tak się nie wyżywi pacięta.
Nie wdając sie w medycyne. Gdyby tak się dało robiliby tak w kosmosie, tam jedzenie i trawienie jest cholernie kłopotliwe.

Ad Stonoga sory ale niezanadto wierze temu panu. Moze prawda, moze nie 50 na 50.
On sam o sobie sporo mówił, a część tego to na bank był kit.

Ale to pierdoły są.  Mnie nie tyle wzrusza los Kamińskiego (jak sie politykuje to czasem trza pocierpieć) ubawa
Nawet wątpie czy to faktycznie zrobią.
Ale samo podanie do wiadomości oficjalne.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości