Ocena wątku:
  • 25 głosów - średnia: 2.72
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lek na bolącą piętę

A ja szukam leku jak na obrazku.
Mam bolącą pietę (ponoć ostroga) i biadolę jak stare babsko.
Może te tabletki by mi pomogły ?
Nie na ostrogę ale na marudzenie, jęczenie i rzucanie mięsem.
A tak przy okazji... Czy ktoś z was miał ostrogę, jak sobie z tym radził i co mu pomogło ?

[Obrazek: 60fc6ea7918dbae2.jpg]

Niektórzy aby żyć- muszą narodzić się po raz drugi...
Odpowiedz

Nie miałam ale czy jesteś pewna, że o ostrogę chodzi?

Bóle w piętach, to może być też  spowodowany z wiekiem zanik kości lub mięśni. To mam ja między innymi i ponoć
nic na to nie da się poradzić a ja. dowiedziałam się, że morsowanie likwiduje ból i w tym roku biorę się za to.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Kupowałaś ostatni nowe buty?

Gdyby ból się utrzymywał poszedł bym do ortopedy
Odpowiedz

Otóż to, najlepiej z ortopedą się skontaktować, albo chociaż pójść do sklepu z akcesoriami medycznymi i kupić ortopedyczne wkładki do butów...
Odpowiedz

Kochani, ja już przerabiałam ortopedę i po pierwsze, bardzo długo czeka się w kolejce i jak w moim
przypadku, ból jest nie do wytrzymania, ciężko jest więc czekać na swoją kolejkę. U mnie to było
4 miesiące. Po drugie, nie radzę samemu kupować wkładek, bo nie każdy ich potrzebuje i po trzecie,
mi ortopeda w niczym nie pomógł. Ból jak miałam, tak mam i próbuję sama coś z tym zrobić.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Też kiedyś byłem u ortopedy. Na szczęście z ubezpieczenia więc dużo nie zapłaciłem. Zrobili prześwietlenie obejrzał mnie 5 minut i nic. ale ból sam przeszedł więc ok.
Odpowiedz

To miałeś szczęście!

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości