Ocena wątku:
  • 15 głosów - średnia: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Powtórka z Hitlera?

Jak będe chciał sie pośmiać to włączę kabaret na wigilii.
Panu dziękuję za wątpliwą rozrywkę na poziomie tvPIS

https://youtu.be/kw_8DNSTLHk?si=z_jKFT5Eg_8WWOZN
Odpowiedz

(28-08-2023, 20:00 )piotr napisał(a):  Jak będe chciał sie pośmiać to włączę kabaret na wigilii.
Panu dziękuję za wątpliwą rozrywkę na poziomie tvPIS

https://youtu.be/kw_8DNSTLHk?si=z_jKFT5Eg_8WWOZN
NIEZAMACO ubawa  ale dzieki za link prypomniałem i ubawiłem się.
Ja mam lepiej ,, potrafie się śmiać ze swoich jak zabawne , a było. ubawa

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

(28-08-2023, 19:59 )uii napisał(a):  
(28-08-2023, 19:18 )Traf napisał(a):  Ja jestem ciekawy jednego- co na to PiS, które walczy z Rosją, a jednocześnie chce poparcia Kościoła, który to Kościół właśnie jawnie poparł w tej wojnie Rosję...
Pis pewnie na to, nic ktoś tam moze postrzępi jęzora, popróbuje odtłumaczyć , ze wcale nie popira Rosji i tyle.
Tak prorokuje, ciekawe czy sie sprawdzi.
PiS na to nic, bo wcale nie popiera Franza.
Męczy się i czeka na nowego papieża. Dla PiSu był tylko jeden papież, czyli Karolek. Reszta jest akceptowalna, ale tylko ta z prawej flanki, czyli cały poczet sprzed II soboru, z posoborowych to tylko Pablo VI, Benek XVI i, oczywiście, kremówkowy bohater. Reszta to lewicowi degeneraci, którzy próbowali i próbują (Franek) zniszczyć Kościół i przypadkiem zasiedli na tronie piotrowym.

A każdy, kto niszczy Kościół ma moje poparcie.  fizja
Odpowiedz

(28-08-2023, 21:59 )polliter napisał(a):  PiS na to nic, bo wcale nie popiera Franza.
Męczy się i czeka na nowego papieża. Dla PiSu był tylko jeden papież, czyli Karolek. Reszta jest akceptowalna, ale tylko ta z prawej flanki, czyli cały poczet sprzed II soboru, z posoborowych to tylko Pablo VI, Benek XVI i, oczywiście, kremówkowy bohater. Reszta to lewicowi degeneraci, którzy próbowali i próbują (Franek) zniszczyć Kościół i przypadkiem zasiedli na tronie piotrowym.

A każdy, kto niszczy Kościół ma moje poparcie.  fizja
A kogo obchodzi Papierz, oprucz ultra katolików i okazuje się ubawa Ateistów. czapja
Poaków obszedł jak był Nasz i deko z rozpedu jeszcze.

A teraz ?  Jest Papierz to niech się papierzuje.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości