Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kolejki za paliwem

[Obrazek: LANDSCAPE_840]

https://tvn24.pl/biznes/moto/kolejki-na-...rn-5612390

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Ta, niby mają zapas ale na stacjach już od wczoraj u mnie jest blokada i dają tylko po 10 litrów a jak chcesz więcej
to musisz drugi raz w kolejkę, gdzie wychodzi, że dwa razy będąc w kolejce, cały dzień zejdzie. A i tak zdobędziesz
jedyne 20 litrów. Masakra!

Hogan- Izabela
Odpowiedz

U mnie podobno już dzisiaj cysterny dowiozły nowe paliwo do stacji.

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

Na jednej stacji nie było w ogóle dziś paliwa a na drugiej, jak stanęłam w kolejce jakoś około 11:00, tak dopiero
jestem w domu. Zatankowałam na szczęście do pełna ale następny po mnie, nie dostał już ani kropli, bo na mnie
paliwo się skończyło. Pewnie dowiozą ale to jest koszmar, cały dzień w kolejkach po paliwo a i tak nie wiesz
czy dostaniesz albo dostaniesz tylko 10 litrów, bo tam gdzie całkiem nie było, to właśnie dawali tylko po 10 litrów.
Na szczęście mi się udało, bo jutro lub w poniedziałek jadę na lotnisko do Gdańska i z dziesięcioma litrami, dojechałabym
może jedynie do Elbląga.
Cena na jednej po 8 zł za obojętnie jakie paliwo a na drugiej po 11 z groszami diesel.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

I przez takich pacanów co rozsiewają plotki o braku paliwa nie wiem czy zatankuję jutro żeby dowieźć żywność do sklepów.  sadsmut3
Niech im zbiorniki poprzeciekają!

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Nawet bankomaty nie wypłacają więcej niż 500 zł na raz. Przynajmniej tak jest u mnie, bo w nocy chcieliśmy pobrać pieniądze
i wyświetliła się informacja, że jest limit do 500 zł.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości