04-09-2020, 21:08
Każda Ewuniu, nawet messenger z Facebook, mimo że Facebook działa a działa dlatego, że kiedyś wykupiłam
Google+. Dlatego w telefonie mam FB ale bez czatu. Czasem ktoś może widzieć moją obecność i coś do mnie
pisze ale mogę odebrać dopiero jak jestem w domu przy lapku.
Piosenki, gry, nawet nawigacja, itd. Mam w domu też sporo sprzętu z nawigacją(nie mapą nawigacji a nawigacją
do sprzętu elektrycznego) i żadnego przez telefon nie mogę uruchomić, bo nie mogę pobrać za darmo(mimo, że
we wszystkich tych usługach jest napisane, że aplikacja jest darmowa) a tylko odpłatnie. To są te "super wszelkie
nowości", jeśli chodzi o Apple iPhone.
Możesz z tym telefonem zrobić wszystko a nawet więcej niż wszystko ale
za wszystko trzeba płacić. Mają nawet usługę pomiaru stężenia krwi(dla cukrzyków) i drugą do pomiaru ciśnienia.
I też podają, że dla wszystkich, którzy korzystają z ich telefonów, to te opcje są za darmo. Gu... o prawda, to ściema
i w ten sposób chyba chcą ludzi skłonić do kupienia ich telefonów.
Google+. Dlatego w telefonie mam FB ale bez czatu. Czasem ktoś może widzieć moją obecność i coś do mnie
pisze ale mogę odebrać dopiero jak jestem w domu przy lapku.
Piosenki, gry, nawet nawigacja, itd. Mam w domu też sporo sprzętu z nawigacją(nie mapą nawigacji a nawigacją
do sprzętu elektrycznego) i żadnego przez telefon nie mogę uruchomić, bo nie mogę pobrać za darmo(mimo, że
we wszystkich tych usługach jest napisane, że aplikacja jest darmowa) a tylko odpłatnie. To są te "super wszelkie
nowości", jeśli chodzi o Apple iPhone.
Możesz z tym telefonem zrobić wszystko a nawet więcej niż wszystko aleza wszystko trzeba płacić. Mają nawet usługę pomiaru stężenia krwi(dla cukrzyków) i drugą do pomiaru ciśnienia.
I też podają, że dla wszystkich, którzy korzystają z ich telefonów, to te opcje są za darmo. Gu... o prawda, to ściema
i w ten sposób chyba chcą ludzi skłonić do kupienia ich telefonów.