Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 13 głosów - średnia: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mandaty dla zbieraczy jagód i grzybów!

Póki co gotówka będzie miała w Polsce takie same prawa co te dewiacje(smartfony,telefony i inne cuda niewidy).
Właściwie to jest ona środkiem płatniczym w tym kraju i ograniczanie jej praw jest jakieś nie do końca legalne.
Dzięki,czego się nie spodziewałem Dudzie nadal będzie gotówka w użyciu "całą gębą" i będzie można olać przelewy i inne podobne wynalazki wyciągające z nas dodatkowe koszty.
Od 1 stycznia 2024 miał wejść przepis,że transakcje gotówkowe między firmami mogą być tylko do kwoty 8 tys. a dla zwykłych ludzi do 20 tysięcy.Czyli miałbym zamiar za gotówkę kupić drogi samochód i by mi nie sprzedali.
Anżej podpisał coś,bo w tym jest najlepszy jak wszyscy wiedzą i unieważnił ten przepis .. i nawet Ziobro się cieszy.

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

(24-07-2023, 16:18 )hogan napisał(a):  Tej fali chyba nie da się powstrzymać. Źle to widzę.

Ano nieda sie.... to euro realny socjalizm . E - dowody z odciskami  palcow , e to , e tamto 
Po malu pelna kontrola  gorsza jak u orwela, zamiatina . Chyba gorsza od socGierka .
Bo samo z siebie , po trochu , okraszone przyjemnosciami , modami tryndami .

jak syfilis.

Przypomina mi sie 'Przewodnik stada ' czytaliscie ?  Polecam ubawa to owcach baranach i modach i tredach
Owczych pedach , baranow z rogami i dwunożnych.

Ekonomicznie jestesmy stadem do wydojenia i ostrzyżenia, trzeba naS ,pilnowac , zaganiac do marketow,
Bankow , prowidentow i manić Netfiksami , face dzbukami ekoamokiem .
Karmic po taniości i w promocji , chodźby robakami . [ mączka ze świerszczy dopuszcona w wielu krajach jako
Dodatek do żywności]   Jest spora szansa że już jecie koniki polne  boannk Nie pomne w ktorych konkretnie europejskich.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Robaczki jemy odkąd barwniki wynaleziono... to gdzieś przed wojną będzie.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(24-07-2023, 20:20 )Dezyderiusz napisał(a):  Póki co gotówka będzie miała w Polsce takie same prawa co te dewiacje(smartfony,telefony i inne cuda niewidy).
Właściwie to jest ona środkiem płatniczym w tym kraju i ograniczanie jej praw jest jakieś nie do końca legalne.
Dzięki,czego się nie spodziewałem Dudzie nadal będzie gotówka w użyciu "całą gębą" i będzie można olać przelewy i inne podobne wynalazki wyciągające z nas dodatkowe koszty.
Od 1 stycznia 2024 miał wejść przepis,że transakcje gotówkowe między firmami mogą być tylko do kwoty 8 tys. a dla zwykłych ludzi do 20 tysięcy.Czyli miałbym zamiar za gotówkę kupić drogi samochód i by mi nie sprzedali.
Anżej podpisał coś,bo w tym jest najlepszy jak wszyscy wiedzą i unieważnił ten przepis .. i nawet Ziobro się cieszy.
Tak myślisz... obyś się nie mylił, bo póki gotówka będzie, to będziemy istnieli.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości