Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 42 głosów - średnia: 2.98
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Turystycznie - które miejsce wywarło dotychczas na Tobie największe wrażenie?

(06-03-2017, 23:31 )hogan napisał(a):  Nie byłam w Białce ale jak tak patrzę na zdjęcia, to mi wcale nie są tereny podobne do górskich.
Wszędzie równina i tylko jedna jakaś skała. W Zakopanem to czuć, że po górach się chodzi.

Zgadza się. Patrząc z narciarskiego punktu widzenia to tam nie ma gór. Jakieś pagórki. Dlatego nie lubię na narty jeździć do Białki. Już lepszy pobliski Jurgów. Niestety żonie się tam podoba bo infrastruktura na dobrym poziomie. I pod tym względem ma rację.I nawet o trasy całkiem dobrze dbają. Szkoda tylko że tam nie ma gór.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

A Ty, zapewne musisz ustąpić i jechać tam, gdzie Żonie bardziej się podoba, czy może jakiś kompromis?  ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Bywa że kompromis. Czasem machnę ręką "dobrze niech będzie ta Białka" jeśli tam się czują dobrze. Głównie to sam wybierałem kierunek a ostatnio mi jakoś obojętne. Zresztą ostatnio to dwie zimy same były na nartach bo ja w pracy. Trochę mi brakowało nart ale wolę pływanie. Może teraz w ferie polecimy na którąś z Wysp Kanaryjskich zamiast na narty. Już taki plan był tej zimy ale nie wyszło i ja w pracy a kobitki do Białki.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Gdzie by to nie było, życzę miłego wypoczynku slecausuuski

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości