Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uchodźcy podpalili dżunglę

Od początku byłam przeciwna tej fali 'uchodźców'...ale wtedy byłam 'ksenofobem i bez serca...a teraz coraz więcej ludzi staje się 'ksenofobami bez serca', jak ci biedni 'uchodźcy' poczuli się silni w swej masie i zaczęli żądać, kraść a nawet zaspakajać swe żądze seksualne...do pracy specjalnie nie garną się ale wiedzą jak żądać socjalu...niefrasobliwość i nieodpowiedzialność zakorzenione głęboko w ich mentalności a Europa rozdając socjal lekką ręką nawet krzywdą swoich obywateli jeszcze bardziej pogłębiają w nich te cechy...jakoś najbogatsze bratnie kraje arabskie nie chcą przyjmować swoich pobratymców w wierze, bo wiedzą że nadszarpnie to byt swoich obywateli, rozgardiasz, bałagan...te tony śmieci, ktoś po nich musi sprzątać, bo po sobie nie sprzątają...wystarczy spojrzeć jakie pobojowiska zostawiają po sobie przemieszczając się w inne miejsca...prawdziwy uchodźca, to bierze co dają, każdą pomoc przyjmuje, żeby przeżyć a nie żądania, żądania, żądania i to siłowe, bo im się należy.
Co niektórzy mogą mnie zlinczować...zdania nie zmienię a z tego, co obserwuję, to coraz bardziej się w nim upewniam.
Odpowiedz

Mysza mnie tez już roznie nazywali ,kiedy pisałam ze imigranci to nieszczęście dla Europy i swiata.WB wkoncu cofnie te socjale ,ale ....ucierpia na tym pracujący tam Polacy ,którzy zostali wrzoceni do jednego wora z islamistami .... bezradny
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości