Ocena wątku:
  • 16 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Cukier

Diamant w Ornecie:
Cena średnia
4,25
Cena maksymalna
5,20
Cena minimalna(ja takiej nie widziałam)
3,22

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(13-08-2022, 21:38 )hogan napisał(a):  Diamant w Ornecie:
Cena średnia
4,25
Cena maksymalna
5,20
Cena minimalna(ja takiej nie widziałam)
3,22

No, to lekka przebitka... Zastanawia mnie dlaczego ten sam cukier jest tańszy w Holandii, chociaż trzeba doliczyć koszty transportu, marżę dla holenderskiego sklepu itp. Ile tak naprawdę kosztuje ten cukier i dlaczego polski cukier jest droższy w Polsce niż zagranicą? Chyba powinno być odwrotnie. Trochę tego nie rozumiem...
Licząc przelicznik, że euro kosztuje 4,5 zł. to cukier powinien kosztować 3,60 zł. (co nie zmienia faktu, że koszty transportu i marża holenderskiego sklepu i hurtowników powinna wywindować cenę na jeszcze wyższą kwotę). Nawet gdyby cukier kosztował tu 1 euro to i tak byłoby taniej. To nienormalne...
Odpowiedz

Podane ceny to pikuś, bo jeszcze z dwa tygodnie temu, nie dostałbyś w Polsce cukru w ogóle lub w cenie około 10 zł. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(13-08-2022, 22:21 )hogan napisał(a):  Podane ceny to pikuś, bo jeszcze z dwa tygodnie temu, nie dostałbyś w Polsce cukru w ogóle lub w cenie około 10 zł. ubawa

To jakiś absurd...
Odpowiedz

Pierwszy lepszy przykład: https://www.ceneo.pl/39992969;pla?se=YxW...dmEALw_wcB

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Nie wiem ostatnio cukier kupiłem ostatnio rok temu. Jakbym chciał bimber robił to jednak bym miał problem.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości