Ocena wątku:
  • 18 głosów - średnia: 3.39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vlog i Blog nowa forma komunikacji interpersonalnej

Vlog oraz Blog to forma przesyłania audio-video jak i piśmiennego sposobu przesyłania informacji.

Często obydwa polegają na kontakcie z ich autorem.

Na szerzeniu własnych poglądów oraz doznań.

Ale czy volg oraz blog mogą zastąpić kontakty między ludzkie.

Zapraszam do dyskusji.

"Bogaci czy biedni, ludzie martwią się o pieniądze; cierpią przez ubóstwo i cierpią przez bogactwo. Ponieważ ich życiem kieruje chciwość, przeto nigdy nie są zadowoleni ani usatysfakcjonowani." -Budda
Odpowiedz

Nie nie zastąpią.
Moim zdaniem oczywiście.
Odpowiedz

Popieram zdanie Krzysia. Na takie coś można zerknąć czasem ale relacje międzyludzkie są najważniejsze.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Blog to zdaje się subiektywny przekaz wlasnych doznań,dociekań,dokonań...
Ktoś chce zaistnieć i podzielić się tym co przeżył.
Swoją przygodę z internetem zaczynałem od przęglądania blogów.
Coś kiedyś mnie tknęło,że tylko korzystać to nie za bardzo....Więc zacząłem się udzielać.
Najwspanialsze są fora internetowe,chociaż ostatnio przeżywają swój zmierzch.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Popieram! Właśnie mnie to dziwi, ze komuś chce się tylko czytać i oglądać lub wybierają fejsa, gdzie wszystko wałkowane jest miliony razy albo wstawiane "sensacje" jako nowe a są sprzed kilku/ nastu lat. Nigdzie nie jest tak dobrze jak na forach.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Kilka takich vlogów ślędzę, ale regularnie żadnego nie ogląda, po pierwsze te do nauki angielskiego, co prowadzą ładne panie. Bo się uczę angielskiego.

Vlog o grach Jamesa Rolfe, ale też głównie dlatego, że uczę się z niego angielskiego i jest dosyć zabawny.

Te kryminalne historię to też regularnie oglądam:

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości