Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 16 głosów - średnia: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nożyk kuchenny

A to dlaczego nam nie przystoi? A co my gorsze albo mniej silne? ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(18-12-2017, 23:44 )hogan napisał(a):  No ale gdzie, w domu? ubawa2

Koledzy w akademiku na 4-tym piętrze zorganizowali sobie grilla, nie wychodząc z pokoju. Wystawili go na deskach za okno. Więc Ty na podobno 9-tym też sobie jakoś poradzisz.ubawa2

Mnie zastanawia czy taki nożykiem da się coś kroić poza bułką. Gość tak rozhartował wiertło, że dało się je swobodnie przycinać zwykłym brzeszczotem. Później ponownie je hartował w ognisku i wodzie. Z tego co się orientuję, wiertła są hartowane w piecach wypełnionych, zdaje się, argonem.
Odpowiedz

(18-12-2017, 23:57 )hogan napisał(a):  A to dlaczego nam nie przystoi? A co my gorsze albo mniej silne? ubawa2

Nie będę sobie rączek brudzić. gwizdze  żartowałam oczywiście.

jozekkg napisał(a):
( 11 godzin(y) temu)hogan napisał(a): napisał(a):No ale gdzie, w domu? [Obrazek: am9rog.gif]

Koledzy w akademiku na 4-tym piętrze zorganizowali sobie grilla, nie wychodząc z pokoju. Wystawili go na deskach za okno. Więc Ty na podobno 9-tym też sobie jakoś poradzisz.[Obrazek: am9rog.gif]

Józiu, to ja mieszkam na 9, Hogan na parterze, więc spokojnie nawet na balkonie może. ubawa2

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Wąsatko, ja też żartuję, bo mam ciekawsze zajęcia, niż robienie noży ubawa2

Józiu, zgadza się to, co napisała Wąsatka, mieszkam na parterze a Wąsatka na 9 piętrze.
U mnie nie ma takich wieżowców! boisie

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości