Neonasizm w RP.. kto i po co? -
piotr - 24-08-2023
Ruch narodowy
Konfederussja
MW?
Ale też zakony maryi i inne takie.
Czy nie boicie się rozwoju ugrupować nacjonalistycznych w rzeczywistości?
Tu wspomnienie Niemiec sto lat temu
RE: Neonasizm w RP.. kto i po co? -
Dezyderiusz - 24-08-2023
Na skrajności z lewej jak i prawej strony trzeba uważać.
bonaparte - 24-08-2023
Nie ma neonazizmu w Polsce, a jeśli jest to jakiś margines ukrywający się po lasach.
Konfederacja to partia wolnorynkowa a jednocześnie bardzo rtadykalnie katolicka. Większość ludzi według mnie na nią głosuje bo widzi alternatywe dla PO i PISu i nie ma poza tym innej prawicowej partii o poglądach wolnorynkowych. Jako jedyna partia jest przeciwna 500+, czy obostrzeniom sanitarnym. Mnie już radykalizm konfederacji trochę irytuje i raczej nie będę już na nich głosował, ale jakoś tam popieram niektóre postulaty.
hogan - 25-08-2023
(24-08-2023, 22:12 )bonaparte napisał(a): Konfederacja to partia wolnorynkowa a jednocześnie bardzo rtadykalnie katolicka. Większość ludzi według mnie na nią głosuje bo widzi alternatywe dla PO i PISu i nie ma poza tym innej prawicowej partii o poglądach wolnorynkowych. Jako jedyna partia jest przeciwna 500+, czy obostrzeniom sanitarnym. Mnie już radykalizm konfederacji trochę irytuje i raczej nie będę już na nich głosował, ale jakoś tam popieram niektóre postulaty.
Konfederacja to to samo co PiS. Nie chcę z polski świeckiej, żeby zrobili kraj wyznaniowy, bo dalej będziemy ciemnogrodem!
A wolnorynkowi, to są tylko na pokaz. Były sługa krula Cor-wina sam przyznaje, że gadki o "niskich podatkach" wpisuje się
tylko po to, żeby zdobyć głosy "debili", żeby z 4,8% zyskać 15%.
uii - 25-08-2023
(24-08-2023, 19:44 )piotr napisał(a): Ruch narodowy
Konfederussja
MW?
Ale też zakony maryi i inne takie.
Czy nie boicie się rozwoju ugrupować nacjonalistycznych w rzeczywistości?
Tu wspomnienie Niemiec sto lat temu
Nie myl Polaków z Niemcami. Nie jesteśmy święci , ale Niemcy to szczegulnie podła nacja.
U nas to nie bangla.