Obcy? -
hogan - 13-02-2023
Dziwne cylindryczne obiekty obserwowane w różnych państwach na świecie.
USA zestrzeliła już 3 nieznane obiekty i zamknęła przestrzeń powietrzną nad jeziorem Michigan.
Kanada potwierdziła zestrzelenie jednego obiektu.
Właśnie nad Urugwajem zostały poderwane myśliwce w związku z licznymi obserwacjami dziwnych świateł nad krajem.
Chiny również donoszą o obserwacji dziwnych obiektów na niebie i rozważają ich zestrzelenie.
Wszystkie kraje donoszą o obserwacji obiektów cylindrycznych w kształcie tic taca.
https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/swiat/artykuly/8658746,tajemniczy-obiekt-zestrzelony-kanada-usa-wojsko.html
RE: Obcy? -
ngruby - 13-02-2023
To nie żadne ufo a przygotowanie do przyjścia antychrysta. Nadchodzi wielki.ucisk.
hogan - 13-02-2023
To są sprawy sprawdzone a nie jakieś bajki wymyślone.
bonaparte - 13-02-2023
https://www.chip.pl/2023/02/ufo-w-kolejnych-krajach-chiny-usa-kanada-urugwaj
Dobre. Najgorsze że wszędzie do nich strzelają a może mają pokojowe zamiary. Ludzie to jednak podły gatunek.
hogan - 13-02-2023
Wszystko to samo a nawet więcej jest pod tym linkiem co wstawiłam wcześniej.
Dziwne, że nigdzie nie pokazują żadnych zdjęć, te zdjęcie tika taka jest bardzo stare. To nie jest zdjęcie z ostatnich dni.
Wiem, bo jestem na bieżąco w tych sprawach.
ngruby - 13-02-2023
O czym wy gadacie czyż wyłączyliście logiczne myślenie? Gdyby to było ufo to napewno nie bylibyśmy wstanie tego"zestrzelić" . Równie dobrze indianin puszczający znaki dymne włamią wam się na Gmaila.
hogan - 13-02-2023
Piszemy o autentycznych sytuacjach, które mają w ostatnich dniach swój czas. Nie możesz wiedzieć jaką technologią
mogą się posługiwać obcy, czyli formy życia z Kosmosu a poza tym, nikt nie wie co i kto to jest, bo to może być
tak samo, choćby pojazd szpiegujący z innego kraju.
ngruby - 13-02-2023
Rozumiem
hogan - 13-02-2023
Jest jedno zdjęcie ale mi to wygląda na fejk.
bonaparte - 13-02-2023
To chyba rekonstrukcja. Na pewno mają zdjęcia dobrej jakości ale nie dadzą.