Kto wygra Mistrzostwa Europy? -
bonaparte - 05-06-2021
Miałem dzisiaj wizję. Finał Polska Włochy i wygrywa Polska.
RE: Kto wygra Mistrzostwa Europy? -
hogan - 06-06-2021
Jasne, że chciałabym aby Polska wygrała ale takie rzeczy, to tylko w snach

Czy tudzież wizjach.
east - 06-06-2021
(05-06-2021, 23:16 )bonaparte napisał(a): Miałem dzisiaj wizję. Finał Polska Włochy i wygrywa Polska.

To całkiem możliwe. Pod warunkiem, że wybierają jednego zawodnika, a mecze rozgrywają na PS.
ewus - 07-06-2021
Możesz zostać kolejnym wróżbitą

oni mają dokładnie takie same wizje, a rzeczywistość jest inna
polliter - 08-06-2021
(05-06-2021, 23:16 )bonaparte napisał(a): Miałem dzisiaj wizję. Finał Polska Włochy i wygrywa Polska.

Nie wiem co wziąłeś, ale musiało dobrze kopać. :-)
bonaparte - 08-06-2021
Już przegrywają z Islandią XD
bonaparte - 08-06-2021
Ale może wygrają ze Słowacją.
Filip - 08-06-2021
Niestety wygląda to słabo. Chyba ani raz nie wyszliśmy w jednym ustawieniu. Może trener ma inną wizję budowania zespołu. Na dzień dzisiejszy wyjście z grupy, wydaje się sporym sukcesem.
Co do Włochów, to kto wie. Podobno Chorwaci i Słoweńcy, są dobrzy w grach zespołowych, bo łączą słowiańską fantazję, z włoską mentalnością.
karbon - 10-06-2021
Wygrają Ci którzy będą bardziej zgrani i technicznie lepsi. A trener odpowiednio poprowadzi strategię pod danego przeciwnika. Jeśli nie rozpoznasz przeciwnika to jesteś jak w kasynie przy ruletce... Takie mam zdanie o wynikach ME.
P.S.
Dodam jeszcze że prace pod tym kierunkiem powinny być prowadzone wcześniej. Na szybko to można "wdepnąć" w psią kupę na trawniku bo wielu "nie sprząta"... Żeby osiągać efekty to drużyna musi być zgrana i "się rozumieć".
Na razie u nas to brak precyzji (dokładności) i dynamiki. Obrona dziurawa. To tak na szybko trzy błędy... Kontry wolne jakby żółwie się ścigały. Ja bym im zrobił trening z przyśpieszenia i szybkiego biegania. No i szybkich reakcji. Nawet tych bezmyślnych o dziwo ale szybkich! I w miarę dokładnych żeby weszły w tempo!!!
To moim zdaniem nasze słabości. A i tak nie mamy się czego wstydzić bo nasz futbol idzie wciąż na wyższy poziom. ..
Trochę się rozpisałem ale muszę zmykać bo mam kilka minut żeby kolację zjeść...
Narka...
ewus - 11-06-2021
No niestety porównania do kadry sprzed ostatnich mistrzostw nie ma. Bo to jest różnica jak stąd do wieczności. Wszystko się posypało, zmiany trenerów, rozpizgana kadra. Dzisiaj każdy by chciał ale tak naprawdę to każdy krytykuje. W sumie rozumiem to, są rzeczy, których nie da się zdusić w sobie. Sama mało wierzę w naszych obecnie. Nazwiska meczu nie wygrają ot co. Kibicuje Hiszpanii, jeśli mistrzostwo to tylko dla nich.