"Imam pokoju" Mohammad Tawhidi -
hogan - 07-08-2020
"Imam pokoju" Mohammad Tawhidi, wpływowy szyicki duchowny i reformator islamu, pisze, że Polska to jedyny kraj na
świecie, gdzie chodzi po ulicy bez żadnej ochrony.
Tawhidi to mieszkający w Australii szyicki duchowny. Urodzony i wykształcony w Iranie, postuluje radykalną zmianę oblicza
islamu - w tym porzucenie wojennej retoryki dżihadu. Jego poglądy sprawiają, że jest na celowniku wielu radykalnych muzułmanów.
Tawhidi często obawia się o swoje bezpieczeństwo. Jedynie w Polsce nie czuje obawy przed islamskimi fanatykami.
Wbrew retoryce nowych fundamentalistów spod sztandaru politycznej poprawności, Polska to bezpieczny i gościnny kraj.
Nie tylko dla muzułmanów, ale i dla Żydów. Choć wpływowe lobby "restytucyjne", kierując się chęcią wyłudzenia majątków, które
Żydzi utracili wskutek działań niemieckich, kreuje nas na współtwórców Holocaustu, którzy "antysemityzm wyssali z mlekiem
matki", polscy Żydzi przyznają, że tylko w Polsce można zorganizować festiwal kultury żydowskiej bez nadzwyczajnej ochrony policji.
Zobaczcie komentarze jakie dostał
Wypowiedzi Polaków pod postem Mohammada Tawidi
RE: "Imam pokoju" Mohammad Tawhidi -
bonaparte - 08-08-2020
Myślę, że w Polsce jest całkiem dobrze pod tym względem, ale ostatnio jak wszędzie w Europie jest więcej incydentów rasistowskich. Nawet w Kielcach widziałem szybę wybita w lokalu z kebabami.
hogan - 08-08-2020
To prawda ale na szczęście jest wielu Polaków już bardziej cywilizowanych.
Wychodzę z założenia, jak ja będąc w Arabii Saudyjskiej bym się czuła, gdyby chciano postąpić ze
mną tak, jak wielu Polaków postępuje z ludźmi o pochodzeniu arabskim.
RE: "Imam pokoju" Mohammad Tawhidi - Gość - 09-08-2020
Sa jakies problemy,nie widac tekstu-komentarzy.
hogan - 09-08-2020
Zaraz to sprawdzę i dziękuję za zwrócenie uwagi
hogan - 09-08-2020
Proszę o sprawdzenie czy teraz jest dobrze, bo mi wyświetla się poprawnie.
Jimmy - 10-08-2020
(07-08-2020, 22:26 )hogan napisał(a): "Imam pokoju" Mohammad Tawhidi, wpływowy szyicki duchowny i reformator islamu, pisze, że Polska to jedyny kraj na
świecie, gdzie chodzi po ulicy bez żadnej ochrony.
Tawhidi to mieszkający w Australii szyicki duchowny. Urodzony i wykształcony w Iranie, postuluje radykalną zmianę oblicza
islamu - w tym porzucenie wojennej retoryki dżihadu. Jego poglądy sprawiają, że jest na celowniku wielu radykalnych muzułmanów.
Tawhidi często obawia się o swoje bezpieczeństwo. Jedynie w Polsce nie czuje obawy przed islamskimi fanatykami.
Wbrew retoryce nowych fundamentalistów spod sztandaru politycznej poprawności, Polska to bezpieczny i gościnny kraj.
Nie tylko dla muzułmanów, ale i dla Żydów. Choć wpływowe lobby "restytucyjne", kierując się chęcią wyłudzenia majątków, które
Żydzi utracili wskutek działań niemieckich, kreuje nas na współtwórców Holocaustu, którzy "antysemityzm wyssali z mlekiem
matki", polscy Żydzi przyznają, że tylko w Polsce można zorganizować festiwal kultury żydowskiej bez nadzwyczajnej ochrony policji.
Zobaczcie komentarze jakie dostał 
Wypowiedzi Polaków pod postem Mohammada Tawidi
Nie znałem tego pana.Chętnie o nim poczytam.Dziwne to co On pisze,bo w TV mówia,że Polacy to rasiści,a przeciez On jest ciemnoskóry.I nikt go nie bije ? To gdzie ten rasizm w Polsce w takim razie.
Co do holokaustu to obawiam sie ,że PiS będzie spłacał te roszczenia,bo On boją się Żydów.
hogan - 10-08-2020
To Islamista. Duzo jest rasistów Jimmy ale jak widać, nie wszyscy.
RE: "Imam pokoju" Mohammad Tawhidi - Gość - 15-08-2020
te wszystkie bzdury o rasizmie w Polsce są nie do zaakceptowania , jak dotąd było wszystko dobrze , lecz zmiany nastąpiły na zaproszenie kanclerzycy niemieckiej , wiele narodów europejskich przezywa tragedie najazdu arabów i innych nacji które zalewają Europe a z nimi idzie ich kultura i ich religia która wypiera wszystko co europejskie .
gotując kartoflanka nie ugotujesz rosołu , wiec porządek musi być i każdy musi wiedzie gdzie jego miejsce .
otwórzcie oczy bo jutro zamiast waszych kościołów będą stały meczety, a setki tych barbarzyńców będą sie modliły na ulicach miast i podrzynały gardła tym których uznają za wrogów islamu .
hogan - 15-08-2020
Drogi Gościu, mam wrażenie, że piszesz nie o Islamistach lecz o pseudo- islamistach. Znam wielu Islamistów
i żaden nie podrzyna nikomu gardła, przestrzegają Koranu a w nim nie ma miejsca na barbarzyństwo.