Kordialne
Losowanie EURO 2020 - Wersja do druku

+- Kordialne (https://kordialne.trafne-miejsce.pl)
+-- Dział: PASJA (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=32)
+--- Dział: Sport/ turystyka/ pojazdy (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=188)
+--- Wątek: Losowanie EURO 2020 (/showthread.php?tid=5512)

Strony: 1 2

Losowanie EURO 2020 - ewus - 30-11-2019

Już dzisiaj dowiemy się z kim Polska rozegra swoje mecze na EURO 2020 ubawa 

Macie jakieś swoje typy rywali, z którymi możemy rozegrać swoje spotkania? 
Osobiście jestem bardzo ciekawa co takiego nam dzisiaj do grupy wpadnie. Lekceważyć nie mamy prawa nikogo, bo sami dobrze wiemy, jakie były koleje losu naszej drużyny na Mundialu. Dość łatwa grupa, wszystko miało wyjść idealnie no ale zdecydowanie Mundial nasz w żaden sposób nie był. 

Losowanie dzisiaj o godzinie 18:00 ubawa

RE: Losowanie EURO 2020 - hogan - 30-11-2019

Nie mam swoich typów ale wiem jedno, Lewandowskiego nie może zabraknąć, mimo ze czasem grał tak
jakby mu zapłacili za przegraną ubawa

RE: Losowanie EURO 2020 - ewus - 30-11-2019

Izuniu jeśli nie położy go jakaś kontuzja (tfu tfu tfu oby nie) to w podstawowym składzie będzie na bank.
Mnie się marzy powtórka z ostatniego Euro. Tak pięknie było. Zdecydowanie najlepsza seria jeśli chodzi o turnieje tego typu. Tak niewiele brakowało do awansu... I życzę sobie, drużynie i wszystkim kibicom dokładnie takich emocji jak wtedy ubawa

RE: Losowanie EURO 2020 - hogan - 30-11-2019

Dołączam się do życzeń ubawa

RE: Losowanie EURO 2020 - bonaparte - 30-11-2019

Poprzednie Euro było ok bo przynajmniej grali w piłkę l, a nie w ten kabaret co był na Mundialu.
Losowanie będzie też ciekawe bo ma zasady których nikt nie rozumie. Może być śmiesznie.
Za to mecze na to Eiro mają być porozrzucane po całej Europie w tym mają być mecze w Baku.

RE: Losowanie EURO 2020 - bonaparte - 30-11-2019

Nie wiem o co w tym chodziło , ale Polska wylosowala Hiszpanie i Szwecję.

RE: Losowanie EURO 2020 - ewus - 30-11-2019

Jakieś takie dzikie to wszystko :o
Co do rywali to fajnie, mają wygrać to wygrają. Może media przestaną dmuchać balonik bo to mnie najbardziej wkurza. To Euro, nie zabawa. Grasz i wygrywasz albo przegrywasz i wracasz do domu. Tutaj trzeba wygrać i tyle. Nie wiadomo kogo z baraży dostaniemy jeszcze. Aczkolwiek wydaje mi się, że Szwecję mamy możliwość ograć, Hiszpania? Moja ukochana drużyna i cokolwiek by się nie działo będę im kibicować w dalszych zmaganiach ubawa

RE: Losowanie EURO 2020 - kika1737 - 01-12-2019

Ja tam chciałam Niemców ubawa no ale cóż ... dla mnie losowanie mega nie zrozumiale ten nie może być z tym, a niektórzy już wiedzieli z kim będą ...wgl to będą dziwne mistrzostwa. Zupełnie nie rozumiem jak może być gospodarzem turnieju wiele Państw ehhh kasa,kasa,kasa rządzi światem a piłką to już wgl ;/ Może być ciekawie a 1/8 czyli 27.06 mam wesele już widzę jak Panowie pod stołami śledzą wynik ubawa2 ...i Panie ;p Chociaż osobiście wolę rozgrywki klubowe od reprezentacyjnych to mistrzostwa oglądam ubawa)

RE: Losowanie EURO 2020 - bonaparte - 01-12-2019

Jak w Alternatywy 4, zróbcie przerwę wesela na mecz. ubawa

RE: Losowanie EURO 2020 - kika1737 - 01-12-2019

Chyba tak trzeba będzie zrobić jezyk ściankę za młodymi przerobi się na ekran ubawa2