Poczta wp -
hogan - 31-07-2018
czy ktoś z Was ma problem z pocztą na wp?
Ja nie mogę wejść.
RE: Poczta wp -
Wąsatka - 31-07-2018
Chyba wiem co Ci zrobili.
Miałam podobny problem. Najprawdopodobniej zmienili wersję poczty na nową. Niestety nie ustawiłam sobie pytania pomocniczego, daty i drugiego adresu. Jeśli Ty też tego nie zrobiłaś, musisz zadzwonić na infolinię płatną lub z taryfą zwykłą ( mogę poszukać numer, bo płatna liczy sobie sporo za minutę połączenia). Wtedy Cię zweryfikują. Musisz mieć dostęp do urządzeni z którego logowałaś się na pocztę, np. komputer. Wejdziesz na stronę gdzie wyświetla się Twój IP i go podasz. Wtedy podasz nr telefonu na który będziesz mogła dostać kod aby móc się zalogować. Sms kosztuje 5 zł.
Miałam tak ze dwa tygodnie temu. Nic nie zmieniałam, pamiętałam hasło i nic. Pomoc WP nie raczyła mi powiedzieć dlaczego zablokowali mi konto.
hogan - 31-07-2018
Qurczaki ale ja miałam propozycję ustawienia na nową wersję i jej nie wybrałam, czyli zrezygnowałam a oni zrobiliby
to mimo mej woli? No to chamy

Dzięki za wskazówki, popróbuję.
Wąsatka - 31-07-2018
Taką dostałam wiadomość od Pomoc WP:
Michał
18 lip, 17:09
Witaj,
jeśli do konta nie zostały przypisane żadne alternatywne sposoby odzyskiwania hasła, to jedynym sposobem na wygenerowanie nowego hasła będzie uzupełnienie danych podczas rozmowy telefonicznej z Biurem Obsługi Klienta.
Poniżej podaję nr telefonów, pod którymi nasi Konsultanci są dostępni od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 - 21:00:
- 703 200 220 / 703 200 205- dostępne dla telefonów stacjonarnych i komórkowych na terenie kraju (opłata za minutę połączenia 1,29 zł z VAT)
- +48 58 52 49 750 (stawka za połączenie wg stawki Operatora)
Radzę zadzwonić na ten drugi nr, stawka wg operatora.
hogan - 31-07-2018
Nie wiem czy już sami uruchomili czy za to, że adblocka miałam włączonego(wyłączyłam) i udało się wejść.

Wcześniej wchodziłam zawsze mając włączony adblock.
Wąsatka - 31-07-2018
Tak Hogan, ja też nie chciałam i mam problem z pisaniem wiadomości z telefonu. Kursor po naciśnięciu spacji wraca do samego początku. Też muszę to zgłosić.
hogan - 31-07-2018
U mnie już działa, napisałam wcześniej ale dziękuję za podanie namiarów, mogą kiedyś się przydać.
Wąsatka - 31-07-2018
Tak, nie życzę, ale gdybyś za jakiś czas nie mogła się zalogować, to może być to. Najlepiej ustaw sobie te alternatywne sposoby odzyskiwania hasła i będzie po kłopocie.
hogan - 31-07-2018
Mam ustawione
ewus - 31-07-2018
Dzięki dziewczyny, sama już poustawiałam sobie na wszelki wypadek wszystko