Kordialne
Poczta wp - Wersja do druku

+- Kordialne (https://kordialne.trafne-miejsce.pl)
+-- Dział: DOM (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=40)
+--- Dział: Elektryka (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=57)
+--- Wątek: Poczta wp (/showthread.php?tid=4529)

Strony: 1 2

Poczta wp - hogan - 31-07-2018

czy ktoś z Was ma problem z pocztą na wp?
Ja nie mogę wejść.

RE: Poczta wp - Wąsatka - 31-07-2018

Chyba wiem co Ci zrobili.
Miałam podobny problem. Najprawdopodobniej zmienili wersję poczty na nową. Niestety nie ustawiłam sobie pytania pomocniczego, daty i drugiego adresu. Jeśli Ty też tego nie zrobiłaś, musisz zadzwonić na infolinię płatną lub z taryfą zwykłą ( mogę poszukać numer, bo płatna liczy sobie sporo za minutę połączenia). Wtedy Cię zweryfikują. Musisz mieć dostęp do urządzeni z którego logowałaś się na pocztę, np. komputer. Wejdziesz na stronę gdzie wyświetla się Twój IP i go podasz. Wtedy podasz nr telefonu na który będziesz mogła dostać kod aby móc się zalogować. Sms kosztuje 5 zł.

Miałam tak ze dwa tygodnie temu. Nic nie zmieniałam, pamiętałam hasło i nic. Pomoc WP nie raczyła mi powiedzieć dlaczego zablokowali mi konto.

RE: Poczta wp - hogan - 31-07-2018

Qurczaki ale ja miałam propozycję ustawienia na nową wersję i jej nie wybrałam, czyli zrezygnowałam a oni zrobiliby
to mimo mej woli? No to chamy ubawa2
Dzięki za wskazówki, popróbuję.

Taką dostałam wiadomość od Pomoc WP:

Michał
18 lip, 17:09

Witaj,

jeśli do konta nie zostały przypisane żadne alternatywne sposoby odzyskiwania hasła, to jedynym sposobem na wygenerowanie nowego hasła będzie uzupełnienie danych podczas rozmowy telefonicznej z Biurem Obsługi Klienta.
Poniżej podaję nr telefonów, pod którymi nasi Konsultanci są dostępni od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 - 21:00:
- 703 200 220 / 703 200 205- dostępne dla telefonów stacjonarnych i komórkowych na terenie kraju (opłata za minutę połączenia 1,29 zł z VAT)
- +48 58 52 49 750 (stawka za połączenie wg stawki Operatora)

Radzę zadzwonić na ten drugi nr, stawka wg operatora.

Nie wiem czy już sami uruchomili czy za to, że adblocka miałam włączonego(wyłączyłam) i udało się wejść. ubawa
Wcześniej wchodziłam zawsze mając włączony adblock.

Tak Hogan, ja też nie chciałam i mam problem z pisaniem wiadomości z telefonu. Kursor po naciśnięciu spacji wraca do samego początku. Też muszę to zgłosić.

U mnie już działa, napisałam wcześniej ale dziękuję za podanie namiarów, mogą kiedyś się przydać. ubawa

Tak, nie życzę, ale gdybyś za jakiś czas nie mogła się zalogować, to może być to. Najlepiej ustaw sobie te alternatywne sposoby odzyskiwania hasła i będzie po kłopocie.

Mam ustawione ubawa

RE: Poczta wp - ewus - 31-07-2018

Dzięki dziewczyny, sama już poustawiałam sobie na wszelki wypadek wszystko ubawa