Niemcy zatrzymali polskiego kierowce busa -
bonaparte - 14-10-2017
bo sprzedał bilet uchodźcom.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/kierowca-pks-szczecinek-zatrzymany-przez-niemieckie-sluzby-sprzedal-bilety-imigrantom/xr206xb
:ubawa:
W Niemczech jest taki bajzel, że nawet kierowcy autobusów muszą robić za służby celne.
RE: Niemcy zatrzymali polskiego kierowce busa -
karbon - 14-10-2017
Właśnie czytałem przed chwilą o tym. A wcześniej o opinii Macrona o Polakach. Scyzoryk w kieszeni mi się od razu otworzył. Niech ten cały Makaron czy jak mu tam sparzy się z Merkelową i niech przyjmą uchodźców z całego świata. Ci ich wysadzą w powietrze a mu=y wychodząc z UE będziemy mieli arabów za sąsiadów i będziemy myśleć co zrobić z problemem.
To tak wyprzedzając czas kilka lat do przodu. Bo tak będzie.
hogan - 14-10-2017
Jacyś nienormalni!
A co kierowca ma do tego? Sprzedaje jak ma miejsca i jak ktoś płaci a nie na podstawie ubioru czy wyglądu.
Henryk z Rynarzewa - 14-10-2017
Mnie się zawsze wydawało, że imigrantów weryfikuje straż graniczna. Jak widać w Niemczech trochę jest inaczej i obowiązek ten spoczywa na kierowcach autobusów
hogan - 14-10-2017
Bo to tylko Niemcy

Nadgorliwi...
jozekkg - 17-10-2017
Popatrzmy na to z innej strony.
Gdyby nie sprzedał tych biletów, wtedy zostałby oskarżony o rasizm.
Jak się nie obrócisz d.. zawsze będzie z tyłu.
hogan - 17-10-2017
To też racja i bądź tu mądry.

Może powinien iść na policję po zgodę? :lol:
karbon - 21-10-2017
Europa już sama tak się zapętliła w sprawie uchodźców i pseudo uchodźców że absurdów będzie coraz więcej.
Polityka w tym kierunku niebawem upadnie ale już jest za późno żeby uniknąć skutków.