Pasta do zębów -
hogan - 06-08-2014
Z pewnością niejedna osoba zastanawiała się nad tym jak korzystnie wycisnąć tubkę z pastą aby nic się nie zmarnowało a do
tego aby w miarę estetycznie wyglądało gdy leży w łazience.
Często kupowałam w Niemczech pastę do zębów w stojącym opakowaniu wielkości... dezodorantu? :myślę:
To był praktyczny sposób na używanie bo wyciskało się jak na przykład piankę do golenia ale nie widzę w Polskich sklepach takiej pasty...
Jednak ktoś wpadł na bardziej genialny pomysł co do zwykłych tradycyjnych tubek z pastą, oto i on:
![[Obrazek: ae458j.jpg]](http://i59.tinypic.com/ae458j.jpg)
Co o tym sądzicie? 
RE: Pasta do zębów -
Akadi - 12-01-2016
Powiem szczerze, że to całkiem dobre rozwiązanie. Podoba mi się.
ro_bot - 12-01-2016
Colgate?
Tylko Elmex.
To nie żadna reklama tylko zwyczajne doświadczenie.
Siwy - 12-01-2016
Ten pomysł bym wykorzystał do wszelakich maści których przeróżne rodzaje w związku ze stanem mamy używam.
Niektórych jest tak mało, że opłacało by się to ze wszech miar. Tym bardziej że na receptę bywają.
hogan - 12-01-2016
Po drugie, praktyczne rozwiązanie, bo nie wala się tubka po pólkach
bonaparte - 13-01-2016
To pewnie jakiś szkot wymyślił.
Mgiełka - 22-01-2016
To rozwiązanie nie tyczy tylko past do zębów, ale każdych tubek w miękkich "tutkach", czy plastikowych czy z wnętrzem aluminiowym.
Rewelacyjny patent
hogan - 22-01-2016
Dokładnie! Można zastosować do każdej tubki.

Krzyś o tym wspomniał, pisząc o lekach swojej mamy.
Wąsatka - 09-12-2017
Do słodkiego mleczka w aluminiowej tubce lub słodkiego kleju szkolnego w aluminiowej tubce.
hogan - 09-12-2017
Też, jak najbardziej Wąsatko
Mi ogólnie, ten pomysł bardzo się spodobał, co może świadczyć o tym, że jak ludzie chcą, to potrafią wymyślić coś mądrego