Wasze ulubione marki odzieżowe -
BePe32 - 12-07-2016
Jakie dla Was marki odzieżowe są najlepsze i często nosicie? Macie swoje ulubione marki? Chodzi raczej o odzież codzienną, chociaż jak ktoś ma swoich faworytów wśród strojów wizytowych też może się podzielić. Z sieciówek osobiście preferuję pull&bear. Jeśli chodzi o markowe ubrania to Armani Jeans wydaje się być dla mnie ostatnio ulubiona marką.
RE: Wasze ulubione marki odzieżowe -
ro_bot - 12-07-2016
A i owszem co mam.Ubieram się w lumpexach za grosze.
Polski demobil mi pasuje.
A z bielizny Triumph mi jakoś wizualnie podoba się,chociaż niczego z ich wyrobów osobiscie nie wypróbowałem w noszeniu.
hogan - 12-07-2016
Zaczynając od początku, to pierwsze gdzie szukam, to Mustang, potem Adidas, następnie Nike, czasem Bon Prix i jeszcze kilka by się znalazło.
Siwy - 12-07-2016
(12-07-2016, 15:14 )ro_bot napisał(a): A i owszem co mam.Ubieram się w lumpexach za grosze.
Polski demobil mi pasuje.
O i tu się pod tym podpisuje. A co czasem dostanę od żony i innych krewnych, to marki nie znam a szukać po szafach by przeczytać mi się nie chce.
hogan - 12-07-2016
Jak akurat byłam gdzieś w pobliżu taniej odzieży, to też zajrzałam i niejednokrotnie znalazłam jakieś perełki.
mysz - 12-07-2016
Lumpexy lubię, bo tam można wygrzebać coś oryginalnego i innego niż w polskich sklepach i dobre gatunkowo a często nówki za parę zł a nawet za 1 zł, kiedy jest wymiana towaru...na marki nie zwracam szczególnej uwagi tylko na to czy mi się podoba czy nie...bo co z tego, że coś markowe, kiedy mi nie pasuje?...ma mi się podobać i to najważniejsze.
ro_bot - 13-07-2016
Myszko,na marki zwracaj uwagę.Kiedyś wygrzebałem przeciwdeszczówkę Reeboka i sprawuje się doskonale od ładnych kilku lat.
karbon - 13-07-2016
Lumpeksów nie lubię ale wiem że lepsza jakość niż z niejednego sklepu. Jakoś tak uprzedzenie mam przed używaną odzieżą. A chodzi chyba o to żeby się dobrze i swobodnie czuć.
Co do marki Mustang to nigdy się nie zawiodłem ale już nie funkcjonują na naszym rynku.
Każda z marek ma swoje hity i wpadki.
Diverse bardzo lubię.
Ostatnio wpadkę u mnie zaliczyło Reverse. Żeby nie powiedzieć że totalna kicha.
Pozytywnie natomiast jestem zaskoczony 4F. Dużo rzeczy kupiłem ostatnio i spisują się świetnie.
Puma przy zakupionych przeze mnie rzeczach tendencja spadkowa. Zbyt nachalne eksponowanie logo.
4F też mocno eksponuje ale nadrabia fajnym wzornictwem.
Z innymi markami jakoś nie miałem ostatnio doczynienia to się nie wypowiadam.
A! Jeszcze wspomnę że kupiłem nie markowe sandały firmy Martes i są rewelacyjne. Spodenki nie markowe Vulkano też się spisują świetnie i wyglądają że będą solidne niczym prawie Mustang.
hogan - 13-07-2016
Karbonku, ja też myślałam, że Mustang już nie funkcjonuje na naszym rynku ale funkcjonuje, ja wróciłam
po latach do nich.
Tu na przykład, kupuję u nich buty:
http://buty-mustang.pl/pl/index
Zapomniałam dodać jeszcze jedną dobrą starą markę- Wrangler!

Tak samo świetna marka, jak Mustang.
cichutkiszept - 13-07-2016
(12-07-2016, 19:03 )mysz napisał(a): Lumpexy lubię, bo tam można wygrzebać coś oryginalnego i innego niż w polskich sklepach i dobre gatunkowo a często nówki za parę zł a nawet za 1 zł, kiedy jest wymiana towaru...na marki nie zwracam szczególnej uwagi tylko na to czy mi się podoba czy nie...bo co z tego, że coś markowe, kiedy mi nie pasuje?...ma mi się podobać i to najważniejsze.
Ja coraz częściej coś fajnego znajdę -