Energia do ćwiczeń -
hogan - 04-10-2015
Kiedy tylko rozpiera mnie energia do ćwiczeń, to siadam i czekam aż mi przejdzie.
Autor- hogan
Czy też tak miewacie?
RE: Energia do ćwiczeń -
ro_bot - 04-10-2015
To podejście destruktywne i sprzeczne z nasza naturą.
Nie rób tak nigdy.
mysz - 04-10-2015
Do ćwiczeń to raczej energii nie mam...ale mam energię ogólnie...i jeżeli nachodzi mnie taka energią to wtedy nie siadam, bo mnie trafiłoby coś, wtedy albo zaczynam coś robić, coś co wpadnie mi do głowy, żeby tylko być w ruchu, po prostu wynajduję sobie jakąś ruchową pracę...albo zasuwam do lasu przed siebie lub na jakieś zbieractwo natury...jakoś ćwiczenia mnie nudzą, denerwują, bo nie widać naocznych efektów oprócz zmęczenia...wolę zużyć energię na jakąś pracę, żebym widziała efekt
hogan - 04-10-2015
Robociku ale ja tak nie robię, jednak taka myśl dziś mnie naszła jak całą noc miałam z Heronem wyczerpującą a do tego
sama choruję a więc na ćwiczenia dziś, patrzyłam z politowaniem :lol:
Siwy - 04-10-2015
(04-10-2015, 15:21 )hogan napisał(a): Kiedy tylko rozpiera mnie energia do ćwiczeń, to siadam i czekam aż mi przejdzie.
Autor- hogan
Czy też tak miewacie? 
Tak, ja obecnie chyba zacznę szukać jakiegoś silniczka do mojego roweru stacjonarnego.
hogan - 04-10-2015
To może od razu na jaki motor się przerzuć
ro_bot - 05-10-2015
Ćwiczenia dla samych ćwiczeń nie wychodzą i znudzą się po tygodniu.Jak ktoś chce zażywać aktywności fizycznej i w niej wytrwać to niech znajdzie jakąś pasje z tym związaną.
Każdy może odnaleźć się w jakimś sporcie.Tylko szachów i brydża nie polecam.Znaczy się polecam ale nie jako substytut sportu a jego uzupełnienie.
hogan - 06-10-2015
Od wielu lat prowadzę intensywny sport i nie wyobrażam sobie aby mogło być inaczej
FigGa - 06-10-2015
ja ostatnio tyle pracuje, że nie mam na nic energii ani ochoty...
przelotnyptak - 06-10-2015
(06-10-2015, 9:09 )hogan napisał(a): Od wielu lat prowadzę intensywny sport i nie wyobrażam sobie aby mogło być inaczej 
Taaa... ja też... bez wychodzenia z łóżka: TV i wszystkie kanały sportowe oglądam z łóżka, a seks w moim wieku też już najwygodniej w łóżku.