dziwne znaki na klawiaturze -
hogan - 19-09-2015
mój problem jest taki : np klikam "k" a wychodzi "yk", klikam "s" i wychodzi "es", "r" to jest "r/" i tak dalej... samo
pisanie tego komentarza było męczące
spacja
tez
nie
działa
RE: dziwne znaki na klawiaturze -
hogan - 19-09-2015
Post wyżej skopiowałam z innego miejsca w sieci bo nie dałabym rady napisać bez spacji.
Nie znam problemu i nie wiem jak z nim sobie poradzić, gdyż nie da się prawie żadnej litery napisać normalnie i byłabym wdzięczna
za wskazówki, jeśli ktoś na takim problemie się zna.
Nie ma spacji, każda litera ma dodane inne litery czy cyfry albo znaki interpunkcyjne.
Wykonałam już chyba wszystko co możliwe a problem nadal tkwi.
Nie jestem w stanie wymienić wszystkiego co wykonałam aby naprawić problem ale nadal tkwię w punkcie martwym.
Obecnie piszę z innego lapka.
Siwy - 19-09-2015
Raczej coś się popsuło. Kiedyś sobie na komie przestawiłem jakoś klawiature, też jakieś dziwne sprawy mi wychodziły, lecz na zasadzie małpy udało się to naprawić. No przyciskałem wszelakie sugerowane przez znawców kombinacje i udało się, do tej pory nie wiem jak i pewno nigdy się nie dowiem.
ro_bot - 19-09-2015
Nie wpadło coś pod jakiś klawisz?
hogan - 19-09-2015
Nie, wpaść, nic nie wpadło, jest czysty jak łza ale w poniedziałek jednak niosę do naprawy bo nie mam
już innego wyjścia. W necie też nikt nie zna na to odpowiedzi.
hogan - 24-09-2015
Mam już swego lapka i jak się okazało, zwyczajnie padła klawiatura, stąd też te zmiany w pisowni, dodawanie innych różnych
znaków, itd. Wymienili mi w serwisie klawiaturę (150zł) i wszytko działa już jak należy.
Siwy - 24-09-2015
(24-09-2015, 14:32 )hogan napisał(a): Mam już swego lapka i jak się okazało, zwyczajnie padła klawiatura, stąd też te zmiany w pisowni, dodawanie innych różnych
znaków, itd. Wymienili mi w serwisie klawiaturę (150zł) i wszytko działa już jak należy. 
No to fajnie.
Nawet tanio. Mnie wymiana klawiatury w lapku żony, którą oblałem jogurtem truskawkowym, kosztowała więcej i ze względu na trudność z oryginalną założyli używaną z obecnie już wytartymi literkami, stąd nie pisze z lapka w ogóle.
hogan - 24-09-2015
Może zapłaciłeś drożej, bo jak sam napisałeś, to była jakaś inna klawiatura, z którą mieli problem ze zdobyciem albo
też może dlatego, że była zalana.
U mnie w dwóch przypadkach nie było problemu.
bonaparte - 06-12-2015
Mi też padła klawiatura w laptopie, nie działały mi klawisze o, y, i t przez co w ogóle nie można go było używać np. do przeglądania internetu

Teraz mam nowy komputer
Siwy - 06-12-2015
(06-12-2015, 19:17 )bonaparte napisał(a): Mi też padła klawiatura w laptopie, nie działały mi klawisze o, y, i t przez co w ogóle nie można go było używać np. do przeglądania internetu
Teraz mam nowy komputer 
To gratulacje.
Ja nowy to tylko tablet mam, reszta czeka na techniczny zgon.
Wtedy jakiegoś lapka sobie fundnę.