Kordialne
Ubrania w centrach handlowych. - Wersja do druku

+- Kordialne (https://kordialne.trafne-miejsce.pl)
+-- Dział: DOM (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=40)
+--- Dział: Moda/ uroda/ wnętrze (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=172)
+--- Wątek: Ubrania w centrach handlowych. (/showthread.php?tid=1683)

Strony: 1 2

Ubrania w centrach handlowych. - Nebo - 15-07-2015

Jak idę do centrum handlowego kupić kurkę lub bluzę - zawsze rękawy przydługie... Czasami myślę, że projektują dla małp. ubawa2
Ok, to poszedłem ostatnio kupić spodnie.
Nie udało się, powód? Zbyt wąskie. Ja rozumiem modę na rurki itp., ale powinny być też normalne. Nie tym razem, nawet do garnituru robią wąskie rurki. ubawa2
Nie wiem jak by było w salonach z garniturami, bo niestety na miejscu mieli tylko za szerokie w pasie...
To miały być spodnie do garnituru na pogrzeb a tu nici.
Czemu za wąskie?
Łydkę mam! A to spodnie dla ludzi bez łydek - są tacy, widziałem. 
No ja niestety/stety taki nie jestem i potrzebuję normalnych spodni. ubawa2
Ostatecznie kupiłem w sklepie militarnym.
ubawa
A na pogrzeb poszedłem w dżinsach, które wcześniej kupiłem - zanim nastała moda na rurki.
Podsumujmy - za długie rękawy i za wąskie spodnie.
Dla kogo to?
Ja się pytam.  : fizja3

RE: Ubrania w centrach handlowych. - hogan - 17-07-2015

I co w związku z Tym Marcinku ubawa2

Moim skromnym zdaniem, musisz szyć u krawca na miarę a nie kupować gotowce :ubawa:

RE: Ubrania w centrach handlowych. - FigGa - 18-07-2015

ja zawsze mam problem ze spodniami, bo jak są w pasie dobre to zawsze są za długie ... ;/

RE: Ubrania w centrach handlowych. - bonaparte - 18-07-2015

W takiej Galerii dobrze sobie iść na zakupy, bo czasami są promocje i można ubrania tanio kupić. Ale trzeba wypatrzeć oczko

RE: Ubrania w centrach handlowych. - hogan - 18-07-2015

Tutaj wkleiłabym Smerfa z tekstem: Nie cierpię łażenia po galeriach :ubawa:

RE: Ubrania w centrach handlowych. - bonaparte - 18-07-2015

ja też nie lubię, chodzę czasem do Empiku i czasem po ubrania, chociaż na bazarach też sobie kupuję, ale rzadko ubawa2

RE: Ubrania w centrach handlowych. - FigGa - 18-07-2015

mnie zazwyczaj nie stać na ubrania z galerii, nawet gdy są już przecenione. wole iść na lumpy albo na rynek. Chociaż na rynku tez drożyzna od ostatnio.

RE: Ubrania w centrach handlowych. - hogan - 18-07-2015

Bonaparte, w Empiku to ja książki czy płyty kupuję a nie ubrania :zdziwienieke:

RE: Ubrania w centrach handlowych. - gosiaczek1122 - 03-11-2015

Ja od jakiegos czasu polubilam zakupy online, mozna tam znalesc takie perelki ubawa Szczegolnie polecam(link usunięty i proponuję zapoznanie się z regulaminem na Gryfie- pozdrawiam- hogan)jak dla mnie rewelacja

RE: Ubrania w centrach handlowych. - Siwy - 03-11-2015

(03-11-2015, 19:06 )gosiaczek1122 napisał(a):  Ja od jakiegos czasu polubilam zakupy online, mozna tam znalesc takie perelki ubawa Szczegolnie polecam(link usunięty i proponuję zapoznanie się z regulaminem na Gryfie- pozdrawiam- hogan)jak dla mnie rewelacja

Ekspatriowany Gryf
A co to znaczy??? i co to za jaja z tym kolorem?