Kordialne
Fryzury damskie i męskie - Wersja do druku

+- Kordialne (https://kordialne.trafne-miejsce.pl)
+-- Dział: DOM (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=40)
+--- Dział: Moda/ uroda/ wnętrze (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=172)
+--- Wątek: Fryzury damskie i męskie (/showthread.php?tid=166)

Strony: 1 2

Fryzury damskie i męskie - hogan - 31-07-2014

Pytanie do Pań i Panów.

Jakie lubicie fryzury?

Długie, krótkie, blond, szatyn, brunet, rudy, łysy i inne, kręcone, proste i jak u mężczyzn a jak u kobiet?

Ja lubiłam zawsze upinać włosy do góry i aby były lekko falowane i oczywiście brunetką jestem i lubię swój kolor włosów.

I jakie fryzury mieliście w życiu na swojej głowie?

RE: Fryzury damskie i męskie - Roślinka - 31-07-2014

Heh..ciekawe pytanie..miałam kiedyś długie włosy, potem ściełam, jakiś czas miałam króciutkie jak facet..teraz mam półdługie i w takich czuję się najlepiej ubawa..zawsze sobie ułożę jak chcę

RE: Fryzury damskie i męskie - hogan - 31-07-2014

Moje włosy można porównać do królika doświadczalnego, że doświadczają, dopóki nie padną. :zdziwienieke: Ale jakoś paść nie chcą. wsydzamsie
Jeszcze jakoś kilka miesięcy temu miałam bardzo długie włosy ale nie miałam siły ich myć :ubawa: Nie no poważnie, jak poszłam w końcu je ściąć to fryzjerka miała nawet ze ścięciem problem. Musiała ciągnąć do siebie aby równo uciąć ale nie mieściła się między lustrem a ścianą, to musiała mnie na krześle odwrócić w stronę salonu. :zdziwienieke: teraz można rzec, że mam krótkie w porównaniu z tym co miałam wcześniej. I zrobiłam na blond bo tak to jestem brunetką ale inne kolory też miałam, nawet niebieski. Kręcone też miałam i na cienkie i na grube wałki i te na grube wałki podobały mi się najbardziej bo po uczesaniu długich włosów do góry w luźny koczek, wyglądały coś podobnie do mokrej Włoszki. ubawa
Rozpuszczone wyglądały jak tutaj:

[Obrazek: 2nqctg2.jpg]

To miałaś śliczne ends ..też byłam brunetką :ubawa:..teraz to powinnam nazywać się jak Krzysiek :ubawa:..dobrze, że farby są :radocha:

No nie mogę zaprzeczyć bo sama sobie chyba najbardziej się w takiej fryzurze podobałam. ubawa
Chociaż w łysinie ponoć też mi dobrze. :zdziwienieke:

W łysinie chyba każdemu dobrze, mi też :ubawa:
Jakby tak przeliczyć na koszta, to pewnie mieszkanie bym szybko kupiła :zdziwienieke:

Ale koszta czego? ubawa

Ja byłam dwa razy w życiu łysa.

Koszta balsamów, szamponów, fryzjera, doszły teraz farby :ubawa:

To dużo..dwa razy..domyślam się dlaczego ?

A no to tak, z tym masz rację, oj... za same farby to willę można by było postawić :ubawa:

Co do reszty... po części. ubawa

RE: Fryzury damskie i męskie - jozekkg - 31-07-2014

Ja jestem brunetem. Zawsze często chodziłem do fryzjera, aby przyciąć włosy. Odkąd poszedłem wojska, sam się strzygę na całkiem krótko. Stwierdziłem, że zawsze to jedna robota rano miej do zrobienia.:zdziwienieke: