Queen -
bonaparte - 06-01-2015
Chyba każdy zna i lubi ten zespół. mają być w Polsce zamiast Mercurego jakiś młody kolo, chyba lepiej sobie kupić jakieś dvd z mercurym
RE: Queen -
hogan - 06-01-2015
A ja uważam, że każdy zasługuje na szacunek i ok, nie ma już Merkurego ale nie znaczy, że inny solista ma być gorszy
bonaparte - 06-01-2015
tak, alel Adam lambert bo tak sie nszywa ten jegomość to w porownaniu z Merurym to slabo wypada
bonaparte - 06-01-2015
hogan - 06-01-2015
Zależy kto co lubi
bonaparte - 29-01-2015
martin - 29-01-2015
Bonaparte nie stać Cię na parę słów napisania o tym co chcesz powiedzieć forumowiczom ? wstawisz clip muzyczny i kwita i co mam myśleć o Twoim poście lub tym co prezentujesz , poza tym jestem teraz na obczyźnie i te wideo nie mogę odtworzyć z względu na licencje .
Takich jak ja jest więcej i co mamy pomyśleć o Tobie i Twojej prezentacji?
Poza tym twoje posty sa tak oszczędne w słowa ze trudno je zrozumieć a juz nawiązanie dyskusji jest praktycznie nie możliwe .
bonaparte - 29-01-2015
Akurat ostatnio pisze na komórce dużo i dlatego jest mało tekstu, po prostu w pracy cały czas siedzę przed kompem i już po powrocie do domu nie chcę mi się, np np. dzisiaj mam trochę czasu

W tematach o muzycę wklejam klipy, żeby sobie inni posłuchali

Może w weekend więcej napiszę, ale akurat Queen wolę posłuchać, za dużo do powiedzenia o nich nie mam
Greg1986 - 09-04-2016
2 Ostatnie albumy '' Miracles '' i '' Innuendo '' są jak najbardziej rewelacyjne wraz z moim ich ulubionym kawałkiem - Invisible Man.
Queen bez Freda mi się nie podoba. Ostatnio na jednym forum widziałem jakiś koncert symfoniczny z sobowtórem wokalisty. Odechciało mi się tego słuchać i oglądać to była totalna porażka i parodia.
bonaparte - 09-04-2016
Ostatnia płyta Queen z Mercurym to Made in Heaven