RE: Co dziś przygotowujesz na obiad? -
Roślinka - 30-08-2014
Dokładnie tak

..tyle, że nie wiem jak się pisze..czy są dobre, zależy od gustu, te akurat co tu jedzą to ze szpinakiem..zjadliwe, ale nie najem się
hogan - 30-08-2014
Martin, te ogromne zdjęcie usunęłam(proszę, sprawdzajcie wielkość w pikselach zanim wstawicie na forum), bo dosłownie rozwaliło Twój post. Wielkość nie może być większa niż 800x 800 pikseli.
Jest też z wczoraj informacja, że nie dajemy w poście więcej niż JEDNĄ fotografię czy cokolwiek innego. :buzki:
I dziękuję, teraz już wiem o co biega. :lol:
martin - 30-08-2014
(30-08-2014, 14:40 )hogan napisał(a): Martin, te ogromne zdjęcie usunęłam(proszę, sprawdzajcie wielkość w pikselach zanim wstawicie na forum), bo dosłownie rozwaliło Twój post. Wielkość nie może być większa niż 800x 800 pikseli.
Jest też z wczoraj informacja, że nie dajemy w poście więcej niż JEDNĄ fotografię czy cokolwiek innego. :buzki:
I dziękuję, teraz już wiem o co biega. :lol:
Hogan ,- OK dziękuje , sam się przeraziłem tym zdjęciem , będę pamiętał ze tylko jedne zdjęcie i z mniejsza ilością pikseli (?)
hogan - 30-08-2014
Specjalnie dla Ciebie, zrobiłam temat o pikselach:
http://kordialne.cba.pl/showthread.php?tid=540
karbon - 08-09-2014
Dzisiaj w planach rybka. Mintaj. Niestety mrożony i do tego filety.
Ale lepsze to niż brak ryby.
Tylko zastanawiam się czy usmażyć w panierce czy w warzywach.
Zobaczę czy mi się będzie chciało warzywa kroić w paseczki. I wybór będzie uzależniony od chęci.
hogan - 08-09-2014
Ja wolę w panierce albo w samej mące :radocha:
martin - 08-09-2014
Dzisiaj spróbuje to ""spłodzić na obiad.
hogan - 08-09-2014
To chyba są kotlety z gotowanych jajek, też czasem to robiłam ale ogólnie to już dawno temu
Ps. Jest podpisane, dopiero zauważyłam.
martin - 08-09-2014
Tak, kotlety jajowe , idę na wojnę z cholesterolem w której i tak polegnę z powodu słabości do jedzenia nie zdrowego jedzenia.
:dashi: :dashi: :dashi:
hogan - 08-09-2014
Martin, jak o to chodzi to daj sobie spokój. Dziś wszystko szkodzi a jak wszystkiego będziesz jadł z umiarem, to nic Ci nie będzie