RE: Jakich ubrań w zimę nie lubią mężczyźni? -
hogan - 17-02-2017
Rozumiem, że do okoliczności, wyciągacie pantofle a tak to na sportowo ale i tak, kozakom mówicie kategoryczne "nie"
hogan - 17-02-2017
Z tego co widzę w necie, jest szeroki wybór męskich kozaków do garnituru i wiecie co?!
Wydaje mi się, że takie kozaki, wyglądałby lepiej niż pantofle, bo nie widać by było skarpety, na przykład
gdy się siada i spodnie idą trochę do góry od kolana.
ro_bot - 17-02-2017
Przeprosiny wszystkim za machanie szabelką udając Kozaka...
Zwyczajny robot
Wąsatka - 17-02-2017
Oxfordy są śliczne, a co do skarpety, to kupuje się dłuższe i w kolorze spodni, bo skarpeta stanowi przedłużenie nogawki.
Będąc kierowcą na pogrzebie, ciężko było mi prowadzić w obcasie (nie powinno się tego robić). Dlatego, kiedy wskakiwałam za kierownicę, to przebierałam szybko buty na płaskie.
hogan - 17-02-2017
(17-02-2017, 20:39 )Wąsatka napisał(a): kupuje się dłuższe i w kolorze spodni, bo skarpeta stanowi przedłużenie nogawki.
Nie każdy o tym wie czy pamięta a raczej nawet, jestem skłonna stwierdzić, że mało który mężczyzna.
Wąsatka - 17-02-2017
To albo powinien się dowiedzieć albo kobieta powinna go uświadomić. Oczywiście jeśli chcą.
hogan - 17-02-2017
O ile ma kobietę a i kobiety nie wszystkie to wiedzą
Wąsatka - 17-02-2017
Bez względu na płeć, jak ktoś chce, to się dowie. Jak wybierałam się na przyjęcie weselne o 14.00, też czytałam co wypada, a co nie.
Siwy - 18-02-2017
O czym Wy tu piszecie. Nic nie kumam
karbon - 18-02-2017
Takie kozaki nadal mnie nie przekonują...
O skarpetkach to chyba większość męższczyzn wie.