RE: Remont u hogan -
cichutkiszept - 08-10-2018
Iza super
Mnie też czeka malowanie boazerii
hogan - 08-10-2018
Dziękuję ślicznie za opinię
Może ja od początku powinnam zająć się ścianami a nie obrazami?
Iza jedno i drugie
Ściany za pieniądze żeby zarobić na nici i kanwe
hogan - 08-10-2018
Albo odwrotnie :lol:
Zależy w którym "fachu" czułabym się lepiej jak w hobby.
Wyszywaniem to bym nie zarobiła :lol:
hogan - 08-10-2018
Zarobiłabyś i to dobrze, bo ładne rzeczy robisz
karbon - 13-10-2018
(08-10-2018, 8:11 )hogan napisał(a): (07-10-2018, 22:51 )Wąsatka napisał(a): Ok. Nie malowałaś na biały? Ale jasny. Ale się już nie wypowiadam, bo się nie znam. 
Na pustynno- kremowy. 
Znasz się, bo też malujesz mieszkanie
Siwulku, jak to byłby nowe przełączniki, to zrobiłabym to w kilka sekund a tak, zwyczajnie mi się nie chce. 
Hogan to jest chwilka. Wystarczy ustawić "równo przełącznik i "dokręcić śrubki" a efekt zupełnie inny.
hogan - 27-02-2019
Powtarzam od początku, że mieszkanie które kupiłam, nazywam meliną, bo jest w opłakanym stanie.
Tak wyglądała moja kuchnia, szafki były już w trakcie rozwalania a ja nie zdążyłam wcześniej zdjęć zrobić, bo zapomniałam.
Gaz, zlew i nowy mniejszy stół, po 10- ym marca idą do wymiany a w przyszłości nowe kafelki i podłogi.
Jakim trzeba być imbecylem aby zrobić taki sufit i ściany. :dashi:
Sufit. Doszliśmy do wniosku, że ktoś dosłownie w świeżym tynku musiał porobić kółeczka, bo nie idzie ich do końca
wyszlifować, tynk ze ścianą odpada. Przy pomalowaniu ścian i sufitu i odrywaniu taśmy, tynk się obsypywał i nie ma innego
wyjścia jak zbić wszystkiego aż do cegieł. A pleśń straszna jaka za szafkami! Koszmar!
Sufit przed i następne zdjęcie, po oszlifowaniu.
hogan - 27-02-2019
Na szczęście, ściany całkiem dobrze udało się wyszlifować z tej pofalowanej sraczki... no mi to przypomina obryzganie sraczką. :zdziwienieke:
hogan - 27-02-2019
Po oszlifowaniu
Ta różowa plama to już cegła!