RE: Pierwsza klasą? -
hogan - 11-01-2018
A robale były?
bonaparte - 11-01-2018
Ee ee nie. Elegancja Francja.
hogan - 11-01-2018
No to w takim razie, problem można uważać za przestarzały
karbon - 12-01-2018
Robale przesiadły się do drugiej klasy.
hogan - 12-01-2018
Poważnie, czy tylko żartujesz?
karbon - 12-01-2018
Żartuję
Nie powinno być takich sytuacji w masowym transporcie. Coś nie zagrało im chyba w myciu wagonów. Nie wiem czy to oszczędności na środkach czystości czy w kadrze sprzątającej... Nie mój problem. Na razie po tamtym incydencie o nowych nikt nie informował więc wygląda to na jednorazowy przypadek. I może niech tak zostanie. I nigdy więcej. Ludzie płacą całkiem duże pieniądze za transport koleją i powinni mieć takiej jakości transport za jaki zapłacili. Przy cenach PKP to powinien być bardzo wysoki standard.
Siwy - 12-01-2018
Wystarczy że wsiądzie ktoś z pchłami, wszami i te już sobie znajdą miejsce stałego pobytu w tapicerce.
Mycie to mało. Trzeba działać zdecydowanie i brutalnie.
Mam kilka pomysłów, ale muszę je dopracować i jak uznam że są znakomite, to się z Wami podzielę, albo i nie.
karbon - 13-01-2018
Jak pracowałem w PKP to widziałem jak sprzątali wagony. Dużo chemii szło. Nie widziałem jak przy tapicerowanych czyścili. Tam może nie mieli odpowiednich preparatów.
bonaparte - 13-01-2018
Pluskwy to się mogą nawet przetargach się do czystego i zadanego domu.
Moje koleżanka miała pluskwy, to kupiła sobie Karchera z tego co wiem i on jej pomógł. Karcher to taki odkurzacz parowy.
bonaparte - 31-05-2018
https://www.fakt.pl/kobieta/plotki/shadi-atoun-o-swojej-niepelnosprawnej-mamie/lw9lydv
PKP to porażka.