RE: Najgorsze zabawki dla dzieci -
FigGa - 20-06-2017
myślałam, że to dla dorosłych
hogan - 20-06-2017
Z dzisiejszych zabawek, też możemy wiele znaleźć takich, które nadają się chyba tylko do śmietnika...
pluszaki w kształcie komórki nowotworowej,wirusa eboli,boreliozy czy bakterii wywołującej biegunkę…W przypadku tych zabawek producent chyba sam nie wiedział dla kogo to tworzy.Na stronie twierdzi,że pluszaki cieszą się zainteresowaniem w przedszkolach(serio?!)aptekach i przychodniach,no z tym mogę się zgodzić,ale teoria jakoby chłopcy mieli dawać je dziewczynom i na odwrót?Ja bym nie chciała dostać od chłopaka pluszowego rzęsistka pochwowego.
hogan - 20-06-2017
Śmieciaki. Powstało kilka serii tych zabawek,można było dokupić do nich śmieciarkę i kilka innych akcesoriów. Śmieciarka jak śmieciarka,normalna rzecz ale tutaj figurki,które miały by tym wozem jeździć. Pakowane są do plastikowych pojemników na śmieci i przypominają to co jest zazwyczaj w ich wnętrzu. Na końcu słychać anielskie śpiewy i rozmarzonym głosem narrator mówi o unikatowej figurce złotej kupy…no ludzie,kto to wymyśla? :dashi:
hogan - 20-06-2017
Żelki w kształcie penisów
hogan - 20-06-2017
Dmuchnij Wolverina
ro_bot - 21-06-2017
Łuki,proce,kusze,miecze,szable,szpady i nawet katapultę i frondibolę zmajsterkowałem.Nie chcieli mi takich zabawek kupować.
Strzelałem z tego tylko i wyłącznie do papierowych tarczy i puszek.Szermierkę też uskuteczniałem tylko dla sportu.
Zadziornej natury człowieka nie da się oszukać.
FigGa - 21-06-2017
(20-06-2017, 22:18 )hogan napisał(a): Dmuchnij Wolverina
![[Obrazek: Najglupsze%20zabawki%20na%20swiecie%2013.jpg&nw=580]](http://bebzol.com/thumbs/?i=upload//Bartek/NajgorszeZabawkiSwiata/Najglupsze%20zabawki%20na%20swiecie%2013.jpg&nw=580)
o to też miałam wstawić, ale mnie wyprzedziłaś
Halt - 22-06-2017
Ode mnie kilka kwiatków
![[Obrazek: 1-52.jpg]](https://www.dicasocial.com/wp-content/uploads/2016/06/1-52.jpg)
Takiego Tarzana nie pamiętam
hogan - 22-06-2017
Nie mam pomysłu na to, komu Ci producenci, produkują takie zabawki.. bo na pewno nie dla dzieci, nie dla pedofili, to dla kogo?