RE: Narkotyki. -
uii - 05-05-2024
Nie rozumiesz.
polliter - 05-05-2024
(05-05-2024, 13:57 )uii napisał(a): Nie rozumiesz.
Naprawdę tliła się w Tobie nadzieja, że pan Fedorowicz rozumie co się do niego pisze?
On ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem i ja mu nawet współczuję, bo bywam empatyczny i wszelkie upośledzenia mnie wzruszają. Może dlatego, że sam jestem upośledzony swoją komunistyczną rządzą zabijania dzieci i epatowaniem wulgaryzmami na każdym kroku.
Oczywiście dla pana Fedorowicza będzie to dowód na to, że taki jestem, bo przecież sam się przyznałem. Tylko to będzie potrafił wyczytać z mojego posta.
uii - 05-05-2024
(05-05-2024, 14:45 )polliter napisał(a): (05-05-2024, 13:57 )uii napisał(a): Nie rozumiesz.
Naprawdę tliła się w Tobie nadzieja, że pan Fedorowicz rozumie co się do niego pisze?
On ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem i ja mu nawet współczuję,
Nie tliła się.
Też współczuję , to ODPOWIADAM.
Krótko, bo co sie bede męczył i tak nie zrozumie.
hogan - 05-05-2024
Fedorowicz - 11-05-2024
polliter napisał(a):Naprawdę tliła się w Tobie nadzieja, że pan Fedorowicz rozumie co się do niego pisze?
On ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem i ja mu nawet współczuję, bo bywam empatyczny i wszelkie upośledzenia mnie wzruszają. Może dlatego, że sam jestem upośledzony swoją komunistyczną rządzą zabijania dzieci i epatowaniem wulgaryzmami na każdym kroku. Oczywiście dla pana Fedorowicza będzie to dowód na to, że taki jestem, bo przecież sam się przyznałem. Tylko to będzie potrafił wyczytać z mojego posta.
Ja też miałem kiedyś nadzieję, że z Panem da się rozmawiać na tematy poważne w sposób poważny. Mimo tego, co Pan wypisywał w temacie o represjach w Holandii. Ale widząc na forum ogólną tendencję do śmieszkowania i rozmów o błahostkach połączonej z niechęcią wobec tradycyjnych wartości które Pan nazywa "upośledzeniem" w rezultacie sam zacząłem delikatnie błaznować. Nie ma więc sensu wymądrzanie się jednego błazna przed drugim.
Fedorowicz - 11-05-2024
(11-05-2024, 4:41 )Fedorowicz napisał(a): polliter napisał(a):Naprawdę tliła się w Tobie nadzieja, że pan Fedorowicz rozumie co się do niego pisze?
On ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem i ja mu nawet współczuję, bo bywam empatyczny i wszelkie upośledzenia mnie wzruszają. Może dlatego, że sam jestem upośledzony swoją komunistyczną rządzą zabijania dzieci i epatowaniem wulgaryzmami na każdym kroku. Oczywiście dla pana Fedorowicza będzie to dowód na to, że taki jestem, bo przecież sam się przyznałem. Tylko to będzie potrafił wyczytać z mojego posta.
Ja też miałem kiedyś nadzieję, że z Panem da się rozmawiać na tematy poważne w sposób poważny. Mimo tego, co Pan wypisywał w temacie o represjach w Holandii. Ale widząc na forum ogólną tendencję do śmieszkowania i rozmów o błahostkach połączonej z niechęcią wobec tradycyjnych wartości które Pan nazywa "upośledzeniem" w rezultacie sam zacząłem delikatnie błaznować. Nie ma więc sensu wymądrzanie się jednego błazna przed drugim. 
![[Obrazek: dwa-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-clowns-co-twarz...dD85BT8J4=]](https://media.istockphoto.com/id/183299879/pl/zdj%C4%99cie/dwa-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-clowns-co-twarze-na-bia%C5%82ym-tle.jpg?s=612x612&w=is&k=20&c=RQpXAWJiwPTY8ASWWYyInq-X-WITEttNvxdD85BT8J4=)
A już doprawdy przekomiczny jest błazen który domaga się powagi !
uii - 11-05-2024
(11-05-2024, 5:29 )Fedorowicz napisał(a): A już doprawdy przekomiczny jest błazen który domaga się powagi !
Tak Jest.