RE: Co warto zobaczyć w Gdyni? -
bonaparte - 02-12-2017
Pizza Hat są dobre Pizze ale to zależy od lokalu. Zależy kto t dzierżawy czy cos, bo są lokale gdzie jest dobra pizza i miłe kelnerki jak w Galerii w kielcach, a są takie gdzie jest do bani.
bonaparte - 02-12-2017
Pełno warszawki w tym Busie chamstwo i prostatectwo.
hogan - 02-12-2017
Hotel przy morzu? :o Bogacz z Ciebie, bo wybrałeś jeden z najdroższych hoteli :lol:
Przy morzu ceny są 10x wyższe. Pewnie zapłacisz w granicach od 140 do 290 zł za dobę.
A mogłeś mieć nocleg za 30- 40 zł za dobę.
bonaparte - 02-12-2017
Około 250 za dwie noce. Wiec w sumie nie tak dużo, a tanio mi wychodzi bo mam zniżki jakieś na booking com. Trochę dużo wydałem na hotel ale wychodzę z założenia że jadę tak daleko to nie będę nocować byle gdzie ale w jakimś przyzwoitym miejscu.
hogan - 02-12-2017
Chyba nie sądzisz, że wysyłałabym Cię byle gdzie. W miejscach o wiele tańszych i o wysokim
standardzie, nocowali często moi zagraniczni goście.
Ale stało się, teraz odpoczywaj i życzę miłego pobytu
bonaparte - 02-12-2017
W sumie może bezsemsu ten hotel przy morzu, ale ja wychodzę z założenia jak szaleć to szaleć.

ulegnie sobie bałwana na pleży.
bonaparte - 02-12-2017
Tak na prawdę to chce dzisiaj jeszcze zwiedzic Gdynię w tym muzeum marynarki.
hogan - 02-12-2017
No to ruszaj i powodzenia, jesteś blisko od Muzeum
bonaparte - 13-12-2017
Zanim dojechałem do Gdynii byłem w Muzueum II Wojny Światowej w Gdańsku. Bardzo dobre robi wrażenie.
Jak dojechałem do Gdynii było już późno. Pamiętam że zjadłem Pizze bardzo dobrą gdzieś blisko dworca Serio się nazywała. Ładne były tam kelnerki. Jak dotarłem do Hotelu to zjadłem sobie zupę rybną też dobrą przy morzu.
bonaparte - 13-12-2017
Przy moim hotelu były zabytkowe działa, tpo był chyba fragment Muzeum do którego w końcu nie poszedłem.