RE: Wiosna już puka? -
ro_bot - 21-04-2017
Przy domu Hogan.To spuścizna po dziadkach,której czasem mam dosyć a którą jednak chyba kocham.
hogan - 21-04-2017
To masz świetnie i ja nigdy, za żadne skarby nie pozbyłabym się takiego miejsca
ro_bot - 21-04-2017
Może fajnie to na zdjęciach wygląda.Tylko takie miejsca mają to do siebie,że wyrywając chwasty i w międzyczasie zajmując się czymś co służy przeżyciu,patrzysz jak zielsko za czterema literami śmiga w najlepsze.
Chwytasz za haczki(gracę) a tu do roboty trza iść nazajutrz.Przychodzi miesiąc suszy i wszystko idzie na marne.
Chcesz być szczęśliwy przez całe życie to załóż sobie ogród
hogan - 21-04-2017
To nic, że czasem zaniedbasz przez oglądanie się za chlebem, ważne że jest!
W takim miejscu, kiedy sobie zechcesz, usiądziesz, chociaż na chwilę i już świat wydaje się piękniejszy.
I chyba o to w tym chodzi.
jankobzykant - 24-04-2017
Ano puka, trzeba tez isc w slady natiry i popukac wiecej niz w zimie.Ale plener odpada, choc byly piekne dni.Wykorzydtslem ns maxa
Wąsatka - 25-04-2017
(21-04-2017, 14:53 )ro_bot napisał(a): Przy domu Hogan.To spuścizna po dziadkach,której czasem mam dosyć a którą jednak chyba kocham.
Może fajnie to na zdjęciach wygląda.Tylko takie miejsca mają to do siebie,że wyrywając chwasty i w międzyczasie zajmując się czymś co służy przeżyciu,patrzysz jak zielsko za czterema literami śmiga w najlepsze.
Chwytasz za haczki(gracę) a tu do roboty trza iść nazajutrz.Przychodzi miesiąc suszy i wszystko idzie na marne.
Chcesz być szczęśliwy przez całe życie to załóż sobie ogród 
Zazdroszę. Wszystko ma swoje plusy i minusy, ale efekt końcowy jest najprzyjemniejszy.
hogan - 25-04-2017
Zapomniałam wcześniej napisać, że jak poszłam żeby zrobić zdjęcie z tulipanów, to już ich nie było.
Ktoś wyrwał wszystkie(było z jakieś może 20 sztuk) i zostały tylko łodyżki z liśćmi od trzech sztuk
Wąsatka - 25-04-2017
Hogan gdzie były te tulipany?
hogan - 25-04-2017
Na trawniku pod moim oknem, tzn. pod balkonem. Ktoś już kiedyś je posadził i teraz co roku kwitną.
Wąsatka - 25-04-2017
Zwyczajni wandale. Wszędzie się tacy znajdą.