Kordialne
Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - Wersja do druku

+- Kordialne (https://kordialne.trafne-miejsce.pl)
+-- Dział: PASJA (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=32)
+--- Dział: Sport/ turystyka/ pojazdy (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=188)
+--- Wątek: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? (/showthread.php?tid=2170)

Strony: 1 2 3 4

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - karbon - 17-01-2016

Całkiem ciekawy pojedynek. Kibice zapewne zadowoleni.

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - bonaparte - 17-01-2016

Najlepszy byl ten kolo co wyskoczyl na ring po walce i chciał sie bić z tym co wygrał.

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - karbon - 17-01-2016

Fury. Dla mnie to zawodnik całkiem przyzwoity ale też nie zasługujący na tytuł mistrza.
Wydaje mi się że Kliczko w rewanżowej walce odzyska tytuł.
Fury pewnie o tym wie i dlatego tak pajacuje.

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - hogan - 17-01-2016

Nie darmo Go nazywają "bombardier", moim zdaniem to jeszcze nie rywal dla Szpilki.
Poza tym, jak tak spojrzeć na nich dwóch na ringu, to Szpilka wygląda jak liliput.
Tamten to kawał chłopa! Ale myślę, że teraz Szpilka poznał rywala i nie będzie trzeba
długo czekać na ponowną ich walkę.

A tak w ogóle, wygląda mi to na symulację. On padł jakby w ogóle bez uderzenia. Był unik, wymach ręką w powietrzu
i bum na ziemię... czyżby ta walka była przekrętem???

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - Siwy - 18-01-2016

Żadna symulacja, dostał czystą petardę w szczękę i po sprawie.
Na tym filmie tego nie widać dokładnie.
[Obrazek: z19488407Q.jpg]

[Obrazek: 569b6baaa235e_p.jpg?1453028287]

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - hogan - 18-01-2016

Obejrzałam to wczoraj w zwolnionym tempie i ten cios, otrzymał o wiele wcześniej niż co upadł.
Jak padał, to przed upadkiem był tylko unik, bez żadnego uderzenia.

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - bonaparte - 18-01-2016

Takie ciosy są najgorsze oczko Nawet się nie zorientujesz,. a tu gleba ubawa A temu nie jest źle jak widać przygruchał już jakąś pielęgniarkę i zgarnął niezłą sumkę za walkę. ubawa

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - hogan - 18-01-2016

Nie żadna pielęgniarka, tylko Jego żona.

RE: Boks - czy Szpilka zostanie pierwszym polskim mistrzem świata wagi ciężkiej? - Siwy - 18-01-2016

(18-01-2016, 21:21 )hogan napisał(a):  Nie żadna pielęgniarka, tylko Jego żona.

Jaka żona??
Daj spokój, widziałaś kiedy celebrytę by miał żonę.
To jest narzeczona!!!! sjksjd2

Nawet nie narzeczona a tylko dziewczyna. Ona twierdzi, że często w mediach podają ją, jako narzeczoną a do zaręczyn
jeszcze nie doszło. Myślałam, że żona ale co najważniejsze, kobieta obecna Szpilki a nie jakaś tam pielęgniarka.