RE: Turystycznie - które miejsce wywarło dotychczas na Tobie największe wrażenie? -
bonaparte - 05-05-2016
Otóż to, Hubert Dworniok
RE: Turystycznie - które miejsce wywarło dotychczas na Tobie największe wrażenie? -
Wąsatka - 24-09-2016
Dotychczas Bieszczady. Są takie dzikie, a jednak swoje. Spokojne, zadziwiające, kolorowe, żywe.
karbon - 25-09-2016
A jakieś konkretne miejsca w Bieszczadach czy może całe tak ogólnie Bieszczady?
Siwy - 25-09-2016
Bałczik.
karbon - 26-09-2016
(25-09-2016, 18:09 )Siwy napisał(a): Bałczik.
Duże miasto ale ładnie położone.
gratka - 03-10-2016
Jak kończył się socjalizm i można było pojechać na wycieczkę na zachód - pojechalam z córkami do Paryża. :zeg31:
Ludzie kochani; gdy zobaczyłyśmy podświetlone pałace, ulice (np.Champs-Élysées), setki kawiarenek
już nie mówiąc o Polach Marsowych i wierzy Eiffla - wydawało mi się to wszystko nierealne.
A w Galerii La Fayette na stoisko z kosmetykami wstydziłyśmy się podejść.
U nas wówczas był kryzys i puste półki, a tam towar wylewał się na ulice.
Po raz pierwszy spodobała mi się architektura.
To spotkanie z zachodnią Europą robiło ogromne wrażenie.
bonaparte - 03-10-2016
Podobał mi się Budapeszt, ale któtko tam byłem i widziałem większość z rzeczy zewnątrz.
gratka - 05-10-2016
Tak, Budapeszt jest piękny, szczególnie widok z Góry Gellerta na Dunaj i Parlament.
Siwy - 05-10-2016
Wiedeń
Praga
Sromowce , tej miejscowości nigdy nie zapomnę.
przelotnyptak - 06-10-2016
(05-10-2016, 22:31 )Siwy napisał(a): Sromowce , tej miejscowości nigdy nie zapomnę.
Niżne, czy Wyżne?