RE: No i co z tym Mundialem? -
Amadea - 14-06-2018
Nie mam pojęcia jak grają takie drużyny jak Japonia, Korea, czy Iran. Jednak stawiam na Senegal, chyba że jakaś niespodzianka właśnie z Japonią.
martin - 16-06-2018
Jak dotychczas to mecze dobre , a nawet bardzo dobre .aby nasi tak grali jak wczoraj Portugalia - Hiszpania wynik znacie na pewno 3-3
Filip - 16-06-2018
Z tego meczu pocieszające jest to, że my tez mamy indywidualność.
hogan - 16-06-2018
Indywidualność? Kogo, na co?
martin - 16-06-2018
Indywidualność bez wsparcia drużyny jest niczym na boisku , to indywidualności wykreowane , reszta zespołu gra na , dla jednego a ten kończy w większości strzeleniem bramki a wiec sam może tylko sobie skórkę ponaciągać , drużyna to zespól , każdy jest ważny i potrzebny .
Amadea - 16-06-2018
(16-06-2018, 15:15 )martin napisał(a): Indywidualność bez wsparcia drużyny jest niczym na boisku , to indywidualności wykreowane , reszta zespołu gra na , dla jednego a ten kończy w większości strzeleniem bramki a wiec sam może tylko sobie skórkę ponaciągać , drużyna to zespól , każdy jest ważny i potrzebny .
Zgadza się, że drużyna gra na tego, który jest tą "indywidualnością" i to logiczne - po to oni są. Cała drużyna nie wpadnie do bramki z piłką - musi być ten ostatni, czy przedostatni, który zakończy. Dlatego mówi się o indywidualnościach - Ronaldo, Lewandowski, czy Neymar są indywidualnościami - zespół musi tylko grać tak, żeby tamci mogli pokazać swoją indywidualność.
hogan - 16-06-2018
A ja nadal jestem ciekawa co Filipek miał na myśli
martin - 17-06-2018
Lewandowskiego ???
hogan - 17-06-2018
Zgaduj, zgadula :lol:
martin - 17-06-2018
oj niektórzy zaplączą ze ""przyjaciele ""dostali w doope od Meksyku , ja się ciesze ze dostali w kopane , utarli troche nosa zarozumialcom