RE: Jak radzić sobie z refluksem -
Siwy - 31-05-2017
(31-05-2017, 20:24 )Jimmy napisał(a): Zapytaj jakiegokolwiek lekarza czy wie coś na temat leczenia refluksu octem jabłkowym.Na pewno nie wie.
Bo o tej metodzie to tylko prawdziwi mędrcy wiedzą. Np ten tu, pewnie ani grama refleksu już nie ma .
RE: Jak radzić sobie z refluksem -
hogan - 01-06-2017
(31-05-2017, 23:30 )Jimmy napisał(a): (31-05-2017, 22:59 )hogan napisał(a): Jesteś bardzo oblatany Jimmy, skoro byłeś u wszystkich lekarzy na świecie aby zaczerpnąć tak "mądrą" odpowiedź.
Radzę Ci, zmień lekarza, bo tylko Twój lekarz jest zacofany.
Hogan ja nie byłem u wszystkich lekarzy świata.O leczeniu refluksu piciem octu jabłkowego dowiedziałem się z ksiązki pana Zięby,a nie od lekarza,bo lekarze o tej metodzie nie wiedzą.Myślisz,że na studiach medycznych mówią o piciu octu jabłkowego ?
Skoro nie byłeś u wszystkich lekarzy, to się za nich nie wypowiadaj, bo to Ty napisałeś, że "ŻADEN" lekarz o tym nie mówi.
To jest kłamstwo z Twojej strony.
Jak dowiedziałeś się od jakiegoś Zięby, to nie oznacza, że lekarze o tym nie wiedzą i to o wiele wcześniej, zanim jakiś tam Zięba
na świat przyszedł. To drugi kłamstwo z Twojej strony.
I trzecie Twoje kłamstwo, zawarte jest w Twoim ostatnim zdaniu, bo na medycynie nie tylko mówią o occie jabłkowym
a nawet UCZĄ!
A więc zanim znów puścisz jakieś bąka, to wpierw poczytaj na ten temat, dowiedz się od specjalistów a nie wypisujesz
jakieś farmazony z kosmosu!
RE: Jak radzic sobie z refluksem - Gość - 11-06-2017
(Treść usunięta) здоровье(Treść usunięta)
Zapoznaj się z regulaminem forum!
hogan