RE: Zabójczy mróz. W weekend z wychłodzenia zmarło 21 osób -
martin - 09-01-2016
I tak to jest każdy widzi te problemy inaczej , ja nie mam usprawiedliwienia żadnego dla pijaczków , cpunow , pedofili , złodziei ,
widziałem kobiety skatowane , dzieci głodne bo ostatni grosz wydal na wódę czy skrętak , pedofil gwałcącym dziecko to dla mnie dno moralne i należy mu się tylko kastracja .
Tacy jak Ty są winni tylu nieszczęścia i tragedia bo zawsze znajdujecie dla nich usprawiedliwienie , prasa niemiecka donosi ze ponad 200 dzieciaków był molestowanych w chorze
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Co-najmniej-231-dzieci-z-choru-Domspatzen-ofiarami-przemocy,wid,18091946,wiadomosc.html?ticaid=11644c
Także znajdziesz usprawiedliwienie dla tych zboczeńców ??? na pewno , lecz ja nie bo to dno moralne i zgnilizna , kto się zajmie tymi dziećmi i jak wrócić im radość życia i wiarę w opiekę ludzi starszych ??? czy jak jakiś sukinsyn zgwałci kobietę to także jest usprawiedliwienie bo nie zapanował nad swa chucią ???
Możecie sobie usprawiedliwiać tych sku...li i ich żałować bo są ""chorzy "" lecz ja nie mam wyrozumienia dla nich i im podobnych .
hogan - 09-01-2016
Martin, nad interpretujesz albo nie czytasz dokładnie moich wypowiedzi.
W niczym i nigdy nie wspierałam takich ludzi co wymieniłeś i nigdy nie byłam po ich stronie.
martin - 10-01-2016
Nie ma się co obruszać , taki wyciągam wniosek po przeczytaniu uważnie Twoich postów, w nich piszesz o ich chorobie i nieszczęściu jakie ich dotknęło , nie wspomniałaś ani słowa o nie szczęściu i tragicznych przeżyciach tych co musieli życi z tymi ""nieszczęsnymi"" chorymi tyranami.
żyje w wolnym kraju i każdy może popierać kogo chce i się użalać nawet nad takimi ""nieszczęśnikami ""
hogan - 10-01-2016
Mylisz się Martinie, pisałam nawet o własnym życiu z takowym tyranem.
Nikogo nie wspieram ale nigdy nie przekreślam a co jest chorobą, to jest chorobą i nie należy z tym walczyć lecz pomóc.