RE: Anty Wirusy -
bonaparte - 03-01-2016
Teraz używam Microsoft Internet Security, jest za darmo i działa szybko, wcześniej miałem ESET, też dobrze działało w tle i miało więcej funkcji, ale po jakimś czasie kazali mi wykupić licencję grubo ponad sto złotych, no chyba ich pogięło.
hogan - 03-01-2016
Ja żadnego nie mam w tej chwili i jakoś da się żyć.
martin - 03-01-2016
Mam awasta za darmo i jestem zadowolony , chociaż próbują aby mnie zmusić do kupna lepszej wersji Awasta
hogan - 03-01-2016
Zawsze można odinstalować i zainstalować na nowo aby nadal była próbna wersja darmowa
martin - 03-01-2016
Być może można to robić bez kłopotów , lecz ja chciałem powiedzieć ze namawiają do kupna ich anty wirusowego programu o większym zabespieczeniu.
hogan - 03-01-2016
Namawiają, bo ten program nie jest darmowy, darmowy jest tylko okres próbny, czyli wersja beta.
Potem za ten program się płaci jak ktoś chce używać. Obecnie, nie masz w pełni zabezpieczonego komputera, bo
ta wersja, którą masz, straciła ważność.
ro_bot - 03-01-2016
Najlepszym antywirusem jest zdrowy rozsądek.
bonaparte - 03-01-2016
Avast jest w pełni darmowy, ale jak chce mieć się dodatkowe funkcje trzeba kupić płatną wersję.
Miałem AVAST i zauważyłem, że on wykrywa często wirusy tam gdzie ich nie ma.
hogan - 03-01-2016
O tym właśnie piszę a więc to co jest darmowe, to można bez tego się obyć a to za co jest potrzebne, to za to już się płaci.
karbon - 04-01-2016
(03-01-2016, 21:22 )bonaparte napisał(a): Avast jest w pełni darmowy, ale jak chce mieć się dodatkowe funkcje trzeba kupić płatną wersję.
Miałem AVAST i zauważyłem, że on wykrywa często wirusy tam gdzie ich nie ma.
Taki chwyt reklamowy że niby to jest skuteczny i znajduje wirusy.