RE: Rowerowe podróże-małe i duże -
hogan - 29-07-2018
Ładnie tam nad jeziorkiem... czy może nad rzeką
Wąsatka - 29-07-2018
![[Obrazek: 2018-07-2_qeehasa.jpg]](http://s10.ifotos.pl/img/2018-07-2_qeehasa.jpg)
Dla równowagi druga strona Wisły z nowego mostu. Zdjęcie z 22 lipca, rzeka miała stan ostrzegawczy. Po lewej Góry Pieprzowe.
Ro_bot robił zdjęcie ze starego mostu z ładniejszej perspektywy.
To ostatnie to chyba Solina. Taką ją pamiętam.
hogan - 29-07-2018
"Ładnie" wylało
Widok także ładny.
Wąsatka - 29-07-2018
Już wróciła do koryta i niech tam siedzi.
ewus - 29-07-2018
Piękne to nasze południe. Nie mamy morza, ale widoków też nie brakuje
Wąsatka - 29-07-2018
Szczerze, zawsze wolałam góry. Morze ma swój klimat, ale jest takie płaskie.
hogan - 30-07-2018
Morze to jedynie "atrakcja" dla turystów a ja mieszkając w Gdyni, przez ostatnie lata wcale nad morzem nie byłam.
Pewnie tak jak ze wszystkim, że jak wiemy, iż coś mamy na wyciągnięcie ręki, to staje się normą, czymś co po prostu
jest. Chociaż, uważam, że długie siedzenie nad morzem, może znudzić ale zachody słońca są przepiękne.
Natomiast góry, cały czas na nowo czymś zaskakują i przerażają w pewnym sensie, swą nieograniczoną wielkością, bezmiarem.
Patrząc na góry, czuję się pewnie tak, jak ludzie w Kosmosie.
karbon - 30-07-2018
Jak mieszkałem w Świnoujściu to na plażę prawie nie chodziłem. Teraz nie może być roku żebym chociaż na weekend nie wyjechał nad morze. Uwielbiam. Góry też lubię. Polska jest piękna czy to morze, czy to góry, czy Warmia, czy Mazury...
pec - 30-07-2018
(05-06-2016, 6:56 )ro_bot napisał(a): ![[Obrazek: IMG_1278.JPG]](https://lh3.googleusercontent.com/--EyzTWAQ6yI/V1OoyFfoKEI/AAAAAAAAAT0/FTuLlOyAUu0JXER0b7rmI2tIEldNljoRwCL0B/w802-h799-no/IMG_1278.JPG)
ful wypas!
ewus - 30-07-2018
(29-07-2018, 23:19 )Wąsatka napisał(a): Szczerze, zawsze wolałam góry. Morze ma swój klimat, ale jest takie płaskie. 
Wąsatko, może dlatego, że żyjemy w tym "górskim" świecie?

Moja mama pochodzi z prawdziwej góralskiej rodziny (od strony swojego ojca- był góralem i mieszkał niedaleko Babiej Góry) ja dziadka nie poznałam bo zmarł jak miałam niespełna rok ale charakter mam czysto góralski, zawzięta charakterna zołza

Cóż... Geny nie kłamią