Kordialne
Kaczyński jest rudy, to i fałszywy - Wersja do druku

+- Kordialne (https://kordialne.trafne-miejsce.pl)
+-- Dział: POGLĄDY (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Anomalia/ logika/ fama (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=183)
+--- Wątek: Kaczyński jest rudy, to i fałszywy (/showthread.php?tid=7268)

Strony: 1 2

RE: Kaczyński jest rudy, to i fałszywy - Traf - 28-10-2023

(28-10-2023, 17:36 )hogan napisał(a):  
(28-10-2023, 12:40 )Traf napisał(a):  Nie tam, żeby coś, ale wydaje mi się, że ten film był czarno biały, co oznacza, że kolor włosów po pokolorowaniu niekoniecznie musi być taki jaki był naprawdę...
Ja oglądałam już w kolorze i pamiętam, że byli rudzi.

Tutaj linkuję znalezioną wypowiedź Jarosława z 1989 roku:

Jak widać, włosy ma ciemne, co może sugerować, że do filmu, w którym z bratem grali jako dzieci, zostały im one utlenione,
a utlenianie włosów ciemnych najczęściej prowadzi do koloru tak zwanego świńskiego blondu...

RE: Kaczyński jest rudy, to i fałszywy - hogan - 28-10-2023

@uii nie kopiuj moich wypowiedzi z innych tematów, bardzo tego nie lubię.
I nie martw się, nie mam żadnych zaburzeń, po prostu patrzę trzeźwo na każdą sprawę.
Ty możesz o tym nie wiedzieć, ja wiem, bo jako dietetyk ale też jako kosmetolog, wiem
u kogo występują piegi, gryczki czy inne znamiona. Taka osoba jest ruda lub ma w genach
predyspozycje do rudości. Pisałam już o tym, że ktoś może mieć ciemne włosy ale dziadek
czy praprababka, mieli rude włosy i stąd posiadanie znamion, kwalifikujące do rudych.
Chodzi dokładnie o przekazanie genu MC1R
Dawniej od razu z bata, osoba nawet z samymi piegami, była wpisywana do rudych.
@Traf , mój post, to także odpowiedź do Ciebie.

RE: Kaczyński jest rudy, to i fałszywy - uii - 29-10-2023

(28-10-2023, 23:49 )hogan napisał(a):  @uii nie kopiuj moich wypowiedzi z innych tematów, bardzo tego nie lubię.
I nie martw się, nie mam żadnych zaburzeń, po prostu patrzę trzeźwo na każdą sprawę.
Ty możesz o tym nie wiedzieć, ja wiem, bo jako dietetyk ale też jako kosmetolog, wiem
u kogo występują piegi, gryczki czy inne znamiona. Taka osoba jest ruda lub ma w genach
predyspozycje do rudości. Pisałam już o tym, że ktoś może mieć ciemne włosy ale dziadek
czy praprababka, mieli rude włosy i stąd posiadanie znamion, kwalifikujące do rudych.
Chodzi dokładnie o przekazanie  genu MC1R
Dawniej od razu z bata, osoba nawet z samymi piegami, była wpisywana do rudych.
@Traf , mój post, to także odpowiedź do Ciebie.
Hi hi  znaczy należy pisać to co admin lubi. ubawa

"Pisałam , pisałam" i co z tego?  Mozna pisać o pierdołach... -żona Tuska, kolor owłosienia,
umiejętniści arytmetyczne...
Można wypisywać androny, ale niech to przynajmnie bedzie zabawne.

A jak, tak patrzysz trzeźwo , to może się napij?   jenyzor

RE: Kaczyński jest rudy, to i fałszywy - hogan - 29-10-2023

Nie co admin lubi ale to co ja lubię i to jest akurat niesmaczne, gdy nie mając argumentów, posiłkujemy się tym, co
kto rok temu powiedział. Są też niektóre działy zamknięte dla gości, bo nie każdy lubi o wszystkim i przy wszystkich
pisać a jak byś akurat skopiował coś z zamkniętego działu i wstawił na publiczne, to byłaby draka, ot co jenyzor

RE: Kaczyński jest rudy, to i fałszywy - uii - 29-10-2023

(29-10-2023, 13:38 )hogan napisał(a):  Nie co admin lubi ale to co ja lubię i to jest akurat niesmaczne, gdy nie mając argumentów, posiłkujemy się tym, co
kto rok temu powiedział. Są też niektóre działy zamknięte dla gości, bo nie każdy lubi o wszystkim i przy wszystkich
pisać a jak byś akurat skopiował coś z zamkniętego działu i wstawił na publiczne, to byłaby draka, ot co jenyzor
Niesmaczne?  ubawa  Złośliwe owszem ubawa ale zaraz niesmaczne?
Wiadomo że jak sie robi jaja z kogoś, najlepiej nieobecnego, 
to, to jest szalenie zabawne....  fizja2

Ale,  'jaja ze mnie' to już wrrr   fizja7

Nie przynudzaj to będę nieco mniej złośliwy  helous ubawa

(29-10-2023, 13:38 )hogan napisał(a):  Nie co admin lubi ale to co ja lubię i to jest akurat niesmaczne, gdy nie mając argumentów, posikujemy się tym,
"Posikiwanie się tym... faktycznie moze być...
Ja sie osobiście nie posikuje  jenyzor

RE: Kaczyński jest rudy, to i fałszywy - hogan - 29-10-2023

Posiłkujemy się. Już poprawiłam.