RE: Lubisz czy musisz temat o nikotynie -
bonaparte - 25-05-2023
Zdecydowanie kawa zdrowsza niż papierosy i energetyki.
Papierosy nie dość że szkodliwe to nie dają za bardzo nic. A mówię to jako osoba co paliła kilka lat.
hogan - 25-05-2023
Zdecydowanie masz rację
ngruby - 25-05-2023
(25-05-2023, 8:10 )bonaparte napisał(a): Zdecydowanie kawa zdrowsza niż papierosy i energetyki.
Papierosy nie dość że szkodliwe to nie dają za bardzo nic. A mówię to jako osoba co paliła kilka lat.
Jak to nie dają powodują otyłošć przez głód nikotynowy, utrudniają koncentrację.
Gdy @
hogan zapali to przez chwilkę odzyskuje komfort i poczucie bezpieczeństwa którymi niepalący cieszą się cały czas. Papierosy nie wypelniają luki one ją tworzą. Brak koncentracji rozdrażnienie podjadanie to czeka.palacza gdy nie może zapalić papierosa. Papieros nie zaspakaja potrzeb tylko je wytwarza i umacnia.
Po zapaleniu na chwilkę oddaje brakującą koncentrację i pewność siebie.
Dezyderiusz - 25-05-2023
Ja przeważnie palę teraz z przemytu z Białorusi.Dawniej to był super wybór gdy z Rosji przywozili.Jako były patriota jestem z siebie dumny bo nie płacę szalonego podatku naszemu wspaniałemu państwu.
"Nie pytaj co ty możesz zrobić dla swojego kraju,zapytaj,co co twój kraj może zrobić dla ciebie":-trochę zmieniłem ;-)
hogan - 25-05-2023
(25-05-2023, 18:50 )ngruby napisał(a): Jak to nie dają powodują otyłošć przez głód nikotynowy
To nie trzeba doprowadzać do głodu.
hogan - 25-05-2023
(25-05-2023, 20:01 )Dezyderiusz napisał(a): Ja przeważnie palę teraz z przemytu z Białorusi.Dawniej to był super wybór gdy z Rosji przywozili.Jako były patriota jestem z siebie dumny bo nie płacę szalonego podatku naszemu wspaniałemu państwu.
"Nie pytaj co ty możesz zrobić dla swojego kraju,zapytaj,co co twój kraj może zrobić dla ciebie":-trochę zmieniłem ;-)
Kiedyś jakieś paliłam ale nie wiem czy od ruskich czy innych i po kilku sztukach zrezygnowałam, bo myślałam, że się uduszę
bonaparte - 26-05-2023
Kiedyś ktoś mi dał jakieś papierosy z Ukrainy. Straszny syf.
Traf - 26-05-2023
Po ostatnich wpisach patrząc, to cieszę się, że nie palę 😜
hogan - 26-05-2023
Pewnie, że najlepiej nie palić i nie jest tak, że reklamuję ten nałóg ale wkurza mnie, gdy ktoś próbuje
mnie pouczać co mam robić. A więc wtedy zawsze powiem, że palę bo chcę i mogę.
Traf - 26-05-2023
W mojej obecności byś nie paliła, bo widziałabyś jak bardzo mi to szkodzi...