Kordialne
Tatuaże - Wersja do druku

+- Kordialne (https://kordialne.trafne-miejsce.pl)
+-- Dział: DOM (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=40)
+--- Dział: Moda/ uroda/ wnętrze (https://kordialne.trafne-miejsce.pl/forumdisplay.php?fid=172)
+--- Wątek: Tatuaże (/showthread.php?tid=704)

Strony: 1 2 3

RE: Tatuaże - Greg1986 - 25-03-2016

Tatuaże są piękne (dzieło artystyczne) i symbol na własne życzenie. Minus w tym wszystkim, że na starość to się rozłazi  bezradny  kiedyś myślałem nad tym ale zrezygnowałem dlatego, że nie będę brudził mojego ciała ubawa2

RE: Tatuaże - karbon - 25-03-2016

Wszystko musi mieć jakiś "smak".
Moim zdaniem drobne tatuaże dodają jakiś tam element zaciekawienia. Natomiast nadmiar tatuaży wzbudza u mnie niesmak i brak poczucia estetyki.

RE: Tatuaże - hogan - 25-03-2016

A ja nie lubię w ogóle tatuaży, tak jak żałuję, że w młodości przekułam uszy.
Nie wiem co taki tatuaż ma podkreślać, jakieś wydarzenie, osobowość?
Jak chcesz zaistnieć, to napisz książkę, zamiast ciało kaleczyć a wtedy zabłyśniesz jako ktoś ciekawy, czyli
ktoś, kto umie napisać książkę, jak też przy okazji, może opisać to, co chciał wyrazić w tatuażu.

RE: Tatuaże - b efta - 05-02-2017

Ale tatuaży się nie powinno robić, żeby zaistnieć - to się robi tylko i wyłącznie dla siebie. Tak jak moje tatuaże opowiadają historię i nie muszę się tłumaczyć z ich powstania bo zrobiłam to dla siebie a nie dla innych ubawa2

Co do dziar "na starość" to mnie ten argument zawsze bawił ubawa2 Co z tego, że na starość mój tatuaż na brzuchu będzie wyglądał gorzej? Przecież całe moje ciało na starość będzie wyglądało gorzej :ubawa: A co jak starości nie dożyję bo jutro mnie rakieta potrąci? boisie

I jeśli o mnie chodzi to bardzo lubię tatuaże, uwielbiam tzw. rękawy u mężczyzn kodsor7 i właściwie żadna ilość tatuaży mnie nie zniechęca do drugiego człowieka, bo nie oceniam nikogo na podstawie wyglądu.
Poza tym bardzo fajne są konwenty tatuażu, można dużo ciekawych osób poznać, koncertów posłuchać, burleskę obejrzeć .

RE: Tatuaże - hogan - 05-02-2017

Bez tatuaży też można to wszystko robić  ubawa2
No i nigdy, nie odważyłabym się kogoś oceniać, bez względu na to czy ma czy nie ma tatuaże.
Mogę jedynie ocenić tatuaże, co o nich myślę ale nie człowieka.

Oczywiście, że można iść na konwent tatuażu nie mając tatuażu ubawa2 Ale to nie o to chodzi. Ja tam chodzę bo mnie interesuje to co jest z tatuażami związane, jak się je robi, jaką techniką. Jakby mnie to nie jarało to bym tam nie lazła jezyk

No dobrze, niech i tak będzie  ubawa2

A wracając do rękawów ... ostatnio "choruję" na tatuaże z "motywem mechanicznym".

Gdybym tylko była facetem to zrobiłabym sobie właśnie taki rękaw

[Obrazek: biomechanical-arm-tattoo-for-males.jpg]

I bez takiego tatuażu, ludzie już są jak roboty   :ubawa:

Nie czuję się robotem więc chyba jednak potrzebuję tego tatuażu ubawa2